Butikschef med känsla för kvalitet och service

Kattegat är en av Sveriges mest kompletta fiskbutiker när det gäller sortiment & utbud. Vi älskar fisk och skaldjur. Hos oss hittar du färsk fisk, skaldjur, färdigrätter och färdigpackade konsumentprodukter. Läs mer på www.fiskexporten.se

Rekryteringen Avslutad

Till Halmstad, Flygstaden söker vi nu en:

Butikschef med känsla för kvalitet och service

Det blir din huvuduppgift att ansvara för det dagliga arbetet i butiken. Förutom försäljningen säkerställer du en hög kvalitet samt ser till att butikskonceptet efterlevs. Du ser till att butiken är rätt bemannad, att dina medarbetare trivs och har rätt kompetens för att kunna levererar den goda service som kunden förväntar sig.

Tjänsten omfattar även ansvar för försäljningsplanering och ekonomisk uppföljning. Marknadsbevakning kommer att utgöra en viktig del av tjänsten för att kunna bibehålla konkurrenskraften vid förändringar i lokala förutsättningarna.

Troligtvis har du en bakgrund inom livsmedel, kök eller service. Tidigare erfarenhet av administration och personalansvar är en förutsättning. Vi värdesätter kunskaper inom produkt- och sortiment området samt tillhörande kvalitets standarder. Du har dator- och kassavana samt behärskar svenska och engelska.

Som person har du en fallenhet för att leda, planera och motivera din personal. Kvalitet är något som är viktigt för dig och du känner tillfredställelse i att tillmötesgå kundens krav. Du är kommunikativ och förstår vikten av att dina medarbetar trivs och arbetar mot samma mål.

Förmodligen är ditt mål att få spela en avgörande roll i etableringen av nytt koncept med starkt varumärke.

Låter det lockande ser vi fram emot din ansökan märkt ”butikschef, Kattegat” senast den 28/2. Skicka din ansökan till info@enoem.se. Frågor om tjänsten besvaras av Carin Mossberger (0701-460 390) samt Andreas Nilsson (0701-460 391).