Butikssäljare

 

SIKAB är totalleverantör inom yrkes- och profilkläder, skor samt personligt skydd. Vi jobbar med helhetslösningar för företagsprofilering och har ett brett sortiment av alla ledande fabrikat på marknaden. Vi omsätter ca 55 miljoner och är 14 anställda. För mer information om företaget se: www.sikab.nu

Med placering i Hisings Backa söker vi nu en Butikssäljare 

Din huvudsakliga uppgift är att erbjuda företagets proffs- och avtalskunder en förstklassig service i syfte att skapa långsiktiga kundrelationer. Proffsmarknaden kräver goda produktkunskaper och förståelse för olika arbetsförhållanden.

Arbetet innebär ett högt tempo då du hjälper flera kunder samtidigt med olika delar av det breda sortimentet. I arbetsuppgifterna ingår även alla övriga butikssysslor såsom uppackning, skyltning och tryck av profilkläder.

Troligtvis har du erfarenhet av direktförsäljning till kunder. Har du dessutom arbetat med avtalskunder inom B2B och är van vid affärssystem är det en fördel. Körkort B, gymnasiekompetens samt goda kunskaper i svenska språket är en förutsättning.  

Som person har du en utpräglad servicekänsla, är samarbetsinriktad och noggrann. Du har en positiv attityd, trivs med ett varierat arbetsinnehåll och ett högt tempo.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan vi erbjuda dig intressanta arbetsuppgifter i en angenäm arbetsmiljö tillsammans med trevliga arbetskamrater. Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 21/1. Vid frågor kring tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

 

Ansök nu