Butikssäljare med erfarenhet av B2B

Sikab är totalleverantör inom yrkes- och profilkläder, skor samt personligt skydd. Vi jobbar med helhetslösningar för företagsprofilering och har ett brett sortiment av alla ledande fabrikat på marknaden. För mer information om företaget se: www.sikab.nu

Expansionen fortsätter och vi söker ytterligare Butikssäljare

Din huvudsakliga uppgift är att erbjuda företagets proffs- och avtalskunder en förstklassig service i syfte att skapa långsiktiga kundrelationer. Proffsmarknaden kräver goda produktkunskaper och förståelse för olika arbetsförhållanden. I arbetsuppgifterna ingår alla övriga butikssysslor såsom uppackning, skyltning och tryck av profilkläder.

Troligtvis har du några års erfarenhet från branschen och av B2B kunder. Har du arbetat med avtalskunder och är van vid affärssystem är det en fördel. Körkort B, gymnasiekompetens samt goda kunskaper i svenska språket är en förutsättning.

Som person har du en utpräglad servicekänsla, är samarbetsinriktad och noggrann. Du har en positiv attityd, trivs med ett varierat arbetsinnehåll och ett högt tempo.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan vi erbjuda dig intressanta arbetsuppgifter, i en angenäm arbetsmiljö tillsammans med trevliga arbetskamrater.  Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande. Märk anökan ”butikssäljare Sikab” ställd till info@enoem.se

Vid frågor kring tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.