CAD konstruktör

ELEIKO-gruppen är verksamt inom gym- sport- och träningsbranschen och bygger sin verksamhet runt ett eget varumärke Eleiko – ett namn som många associerar med världens bästa skivstänger. Sedan 1957 har över 1 000 världsrekord inom tyngdlyftningen satts med hjälp av en Eleiko-stång och än idag levererar Eleiko utrustning till de allra största mästerskapen världen över. På senare år har företaget utvecklats till en totalleverantör till gym & träningsanläggningar. Företaget omsätter drygt SEK 200 miljoner och har idag ca 80 anställda fördelade över Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Ryssland och USA. För mer information se: www.eleiko.com 

Till Halmstad söker vi en CAD-konstruktör

Vill du vara med och utveckla vårt produktsortiment?

Vår verksamhet består av utveckling, produktion och försäljning av träningsutrustning samt utbildning till idrotten och gym världen över. Vi erbjuder världens starkaste varumärke inom tyngdlyftning, där över 1 000 världsrekord har satts med vår egen Eleiko-skivstång! På senare år har företaget utvecklats till en totalleverantör till gym- och träningsanläggningar.

På huvudkontoret i Halmstad är vi totalt ca 60 anställda och på försäljningskontor internationellt ytterligare 25 medarbetare. Gemenskapen på företaget är god och vårt eget träningscenter, Eleiko Sport Center, står till allas förfogande. Vi arbetar för att göra människor starkare och vi försöker att leva som vi lär. Gillar du träning och hälsa kommer du med andra ord att trivas.

Eleiko är ett företag i stark tillväxt med stora satsningar inom produktutveckling, nya marknader och kunskapsutveckling via vår utbildningsverksamhet. Under 2017 kommer vi flytta till nya lokaler som möjliggör för vidare expansion. Vi värdesätter en dynamisk och trevlig arbetsmiljö där anställda och kunder kan trivas och utvecklas. Vi har en stark internationell prägel vilket kännetecknas av såväl vår kundkrets som våra medarbetare.

Är du en driven CAD-konstruktör med maskin- eller mekanikbakgrund?

Som konstruktör kommer du ingå i vårt utvecklingsteam, vilket idag består av fyra personer och rapportera till utvecklingsansvarig. Dina uppgifter blir att ta fram konstruktion- och produktionsritningar för tillverkning. Du kommer mestadels arbeta med stålkonstruktioner och plastdetaljer av olika slag.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av tillverkning och produktion eftersom du tillsammans med dina kollegor ansvarar för hela processen från idé till färdig produkt.

För tjänsten som CAD konstruktör söker vi dig som har en högskole- eller civilingenjörsexamen i maskin eller mekanik och arbetslivserfarenhet av konstruktion inom dessa områden.

Tidigare erfarenheter inom teknisk dokumentation är meriterande. Vi ser att du som söker har goda kunskaper i CAD-verktyget SolidWorks, har körkort B samt att din svenska och engelska är mycket god i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Som person söker vi dig som är social, engagerad och framåt. Du är resultatinriktad och strukturerad. Att du gillar att vara en del av en grupp eller team är viktigt. Är du dessutom intresserad av träning i allmänhet och lyftning i synnerhet, kommer du att smälta väl in i Eleiko-gänget!

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din redan idag dock senast den 15/1.

Ansök nu