CAD support

 

Tylö AB är idag världens ledande tillverkare av stimulerande miljöer för bastu, ångdusch och ångbad. Vi har ett starkt varumärke, betydande marknadsandelar och alla resurser som krävs för en fortsatt stabil tillväxt. Vårt framgångskoncept bygger på att erbjuda kvalitetsprodukter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje. Varje produkt som bär vårt namn är utvecklad och tillverkad inom det egna företaget i vår egna fabrik i Halmstad som nu omfattar 20.000 kvadratmeter tillverkningsyta. För mer information se: www.tylo.se

Nu söker vi en person inom CAD Support till After Sales avdelningen

Din huvuduppgift är framtagning av ritningar till vår specialtillverkning av basturum. Tjänsten innebär många kontaktytor med produktionsberedning, utveckling och försäljning. Rollen som CAD-Support kräver noggrannhet, stort kundfokus och hög servicegrad gentemot säljare och återförsäljare.

En viktig del av rollen är även att göra offertkalkyler för prissättning av specialförfrågningar. I andra hand är du behjälplig vår tekniska support via telefon och mail mot återförsäljare, installatörer och slutanvändare.

Vi tror du har en teknisk utbildningsbakgrund och erfarenhet som konstruktör. Du har ett intresse och en känsla för design samt goda kunskaper i Auto CAD eller Solid Works. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och behärskar engelska. Grundläggande kunskaper i el/elektronik är meriterande.

Vi söker dig som trivs i en varierad, intensiv vardag där kundfokus och hög servicegrad är en förutsättning för ett lyckat arbete. Som person är noggrann och strukturerad och klarar av att hantera flera uppgifter samtidigt.

Vi kan erbjuda ett roligt, utmanande och varierat arbete där din insats är mycket värdefull för Tylös fortsatta försäljningsframgångar. Tjänsten är på heltid och placering är på vårt huvudkontor i Halmstad.

Ansök snarast då urval sker löpande. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Ansök nu