CFO för stark tillväxt

Antalet personer i Norden över 80 år förväntas att öka med 65 % från 2015 till 2030. Phoniro’s vision är att möjliggöra en värdigare och tryggare ålderdom för fler. Genom innovativa mjuk- och hårdvarulösningar hjälper vi våra kunder att åstadkomma bättre kvalitet, lägre kostnader och mer tid för det som bara människor kan göra Phoniro har idag en marknadsledande position inom välfärdsteknologi i Sverige och våra lösningar används av över 200 kommuner och privata omsorgsbolag.Dessutom finns egen verksamhet i Danmark och Holland samt via partners i Finland och Norge. Bolaget omsätter ca 130 MSEK, har 65 anställda och förväntas växa snabbt de kommande åren. Huvudkontoret och ekonomifunktionen finns i Halmstad. För mer information om företaget se: www.phoniro.se

Med placering i Halmstad söker vi nu en CFO för stark tillväxt

Har du järnkoll på siffror och processer i kombination med ett genuint intresse av att vara med och bygga ett riktigt spännande företag? Då kan du vara rätt CFO för Phoniro!

Rollen utgör en central del i den yttersta ledningen av bolaget och personen förväntas bidra till att utveckla bolaget till ett väsentligt större företag än idag. I samarbete med VD leder du arbetet med att implementera en operativ styrning i bolaget med fokus på omställningen till återkommande intäkter, lönsamhet och snabb tillväxt.

Du vidareutvecklar en stark ekonomifunktion och tar ett personligt ansvar för controlling. Tjänsten innebär ett ledaransvar och du ingår i ledningsgruppen. Du rapporterar till VD och är systemägare för affärssystemet.

Viktiga kunskaper att ha med sig är legal redovisning och koncernkonsolidering. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av olika affärsmodeller och av att implementera KPI:er/balanced scorecard. Vi ser dig ta ett bredare ledaransvar även utanför ekonomiområdet så det är en tydlig fördel om du har kunskaper inom inköp, HR eller logistik.

Du har en kvalificerad ekonomitjänst idag och en examen inom ekonomi. Internationell erfarenhet samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Erfarenhet av styrelse- och ledningsgruppsarbete samt hög kompetens inom finansiering är ett tydligt önskemål.

Som person kombinerar du ödmjukhet med höga ambitioner. Du är en ledare med ett tydligt intresse för ledarfrågor. Kännetecknande för dig är en utpräglad analytisk förmåga, strategiskt tänkande och vilja att utveckla. I relation till externa intressenter kommer din förmåga att kunna kommunicera tydligt och trovärdigt vara avgörande för att lyckas i rollen. Högt arbetstempo och dynamiken i tillväxtföretag är motiverande för dig.

Är du intresserad av sydvästra Sveriges roligaste CFO tjänst?  Har du frågor kring tjänsten tala med Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. Urval sker löpande vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 14/8-2016.

Ansök nu