Chef Digital

 

Gerdmans Inredningar AB är ett företag inom distanshandel av arbetsplatsinredning till kontor, lager och industri. Vi har en stark tro på utveckling av våra kunder och medarbetare genom hög service, rätt kvalitet och ett stort engagemang och ser digitaliseringen som en möjliggörare. Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och vi har försäljningskontor i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG och är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen beräknas till ca 320 MSK. För information om företaget se www.gerdmans.se

Vi söker en Chef Digital

Vill du driva Gerdmans utveckling inom digitalisering till nya nivåer i en roll som är både strategisk och operativ?

Arbetet sker ofta i projektform där du kommer ha ledarrollen i teamet. Du koordinerar även aktiviteten på de digitala plattformarna med övriga sälj- och marknadsaktiviteter.

Du har det huvudsakliga ansvaret för digitalisering och driver på utvecklingen för optimering. Avtal med underleverantörer inom det digitala området ingår i tjänsten.

Analys utgör en naturlig del av arbetsuppgifterna för att identifiera nya möjligheter och föreslå fördelningen av budgeten. Du använder relevanta analysverktyg för att skapa underlag för beslut. Du levererar regelbundna analysrapporter och följer upp utfallet.

För att lyckas i rollen tror vi det krävs dokumenterad erfarenhet av projektledning, en certifiering är meriterande. Vi tror att du tidigare har genomfört framgångsrika digitala transformeringar inom digital försäljning, e-handel och webadministration. Du har en bred teknisk kompetens och med fördjupning inom digitalisering för både interna och externa processer

Du har goda kunskaper i digitala analysverktyg och för att stötta företagets de kommersiella avdelningarna har du en bred kunskap i utveckling och integration av IT-plattformar. Utveckling sker både internt och med externa samarbetspartners.

Vi tror du har en akademisk utbildning i datavetenskap eller liknande. Eventuellt har du även utbildning i beteendevetenskap. Engelska och svenska i tal och skrift är ett krav. Övriga nordiska språk meriterande.

Som person är du driven, analytisk och strukturerad. Samtidigt skapar du goda relationer med kollegor och samarbetspartners samt har förmågan att leda och inspirera.

Är du uppdaterad i de digitala trenderna och har ett kommersiellt tänkt? Vi kan erbjuda en intressant tjänst där du driver en viktig del i företagets utveckling.

Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 5/3. Tjänsten är placerad i Markaryd.

I denna rekrytering samarbetar vi med Nilsson & Mossberger. För mer information om tjänsten kontaktar du Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391. enoem.se

Ansök nu