Controller

Sedan 2002 har företaget utvecklats i snabb takt och har idag egen utveckling av både hårdvara och mjukvara för välfärdsteknik. Våra produkter och tjänster används i200 av Sveriges kommuner och totalt görs mer än 85 miljoner hemtjänstbesök varje år med stöd av våra digitala lösningar. Phoniro har idag drygt 100 medarbetare med kontor i Sverige men även i Holland, Danmark, England och USA.Sedan 1 februari 2018 ingår Phoniro som en egen enhet i ASSA ABLOY Global Solutions som är en global verksamhet. För mer information om Phoniro se: www.phoniro.com

Rollen som controller är baserad på Phoniros välkomnande huvudkontor i Halmstad där du kommer att arbeta brett med ekonomifrågor tillsammans med övriga tre personer i teamet på ekonomiavdelningen. Förutom tätt samarbete inom ekonomiavdelningen kommer du även att arbeta nära försäljnings-, inköps-, och logistikavdelningen, med särskilt fokus på lönsamhetsanalyser på produkter och kunder på den svenska marknaden. Phoniro ingår i Assa Abloy-koncernen, rapportering till koncernen med deadlines är en viktig del i arbetet.

I rollen som controller på Phoniro kommer du arbeta med följande arbetsuppgifter:

  • Delaktig i framtagande av månads-, kvartals-, och årsbokslut
  • Budget- och prognosarbete
  • Koncernrapportering
  • Lönsamhetsanalys på affärer och produkter
  • Analys och uppföljning av kundavtal
  • Jobba nära CFO med Ad hoc analyser och rapporter

Vi söker dig som är civilekonom och med arbetserfarenhet inom liknande område. Som person är du analytisk, strukturerad och har ett öga för detaljer. God kommunikationsförmåga och trygg med att arbeta mot givna deadlines är ett måste. Du har lätta att samarbeta med andra.

Självklart har du mycket goda kunskaper i Excel och är van användare av affärssystem, med förståelse för vikten av att hålla systemet uppdaterat med rätt grunddata. Meriterande är om du arbetat i SAP samt nyttjat Microsoft Power BI. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, gillar att kavla upp ärmarna och stimuleras av att arbeta i ett framåtdrivande bolag med hög ambitionsnivå.

Välkommen till en roll som kombinerar lokal förankring med globalt scope i ett företag som gör skillnad, på riktigt!

För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 29/3.

Välkommen med din ansökan!