Controller

Sedan 2002 har Phoniro utvecklats i snabb takt och har idag egen utveckling av både hårdvara och mjukvara för välfärdsteknik. Våra produkter och tjänster används i över 200 av Sveriges kommuner och totalt görs mer än 85 miljoner hemtjänstbesök varje år med stöd av våra digitala lösningar. Sedan 2018 ingår Phoniro i ASSA ABLOY Global Solutions affärsområde Senior Care som är en global verksamhet. För mer information om Phoniro se: www.phoniro.com

Nu söker vi en Controller

Rollen som controller är baserad på Phoniros välkomnande huvudkontor i Halmstad. Där kommer du att arbeta brett med ekonomifrågor tillsammans med övriga tre personer i teamet på ekonomiavdelningen. Förutom ett tätt samarbete inom ekonomiavdelningen kommer du även att arbeta nära försäljnings-, inköps-, och logistikavdelningen, med särskilt fokus på kundavtal och försäljning i Norden. Det innebär att du behöver sätta dig in i affärerna på detaljnivå och ha ett sinne för struktur, ordning och analys.

I rollen som controller på Phoniro kommer du arbeta med följande arbetsuppgifter:

  • Lönsamhetsanalys på affärer och produkter
  • Uppföljning av försäljning mot uppsatta mål och KPI:er
  • Administrering och hantering av avtalsmodulen i ERP systemet
  • Delaktig i framtagande av månads-, kvartals-, och årsbokslut
  • Budget- och prognosarbete
  • Utveckla ekonomifunktionen med fokus på avtal och försäljning

Vi söker dig som är civilekonom och med arbetserfarenhet inom liknande område. Självklart har du mycket goda kunskaper i Excel och är van användare av affärssystem, med förståelse för vikten av att hålla systemet uppdaterat med rätt grunddata. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, gillar att kavla upp ärmarna och stimuleras av att arbeta i ett framåtdrivande bolag med hög ambitionsnivå.

Välkommen till en roll som kombinerar lokal förankring med globalt scope i ett företag som gör skillnad, på riktigt!

Vi ser fram emot din ansökan senast den 28/2. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460391 eller Carin Mossberger 0701-460390.