COO

Scandtap Bathroom Concepts och Primy Stainless Steel tillverkar unika inredningsprodukter och rostfria blandare i skandinavisk design för ditt kök och badrum. Materialen som används har valts ut med yttersta precision för att skapa ett klassiskt och stilrent intryck, med en utmärkt beständighet över tid. Vår vision är att bidra till en bättre miljö, samtidigt som vi är måna om människors hälsa. Varje steg i vår produktion görs med omsorg till omvärlden- från råmaterial och tillverkning, till användning och återvinning. Vår köks- och badrumsinredning består av material med en lång hållbarhet i en stilren och tidlös design. Detta gör oss till ett självklart val för många arkitekter, inredare och andra som prioriterar modern, hållbar och omsorgsfullt designad inredning. Flera av våra produkter har fått designutmärkelser och vi fortsätter att ständigt flytta fram våra positioner. För mer information om företaget se: www.scandtap.com

Vi expanderar och söker nu en COO med placering i Halmstad

Är du en person med en entreprenöriell drivkraft, ett strukturerat arbetssätt och en djupgående förståelse för vad som krävs för att bygga ett premiummärke? Vi kan erbjuda dig en utmanande roll där du i lämplig takt övertar operativa ansvaret för verksamheten.

Du kommer arbeta nära CEO. Målet med rollen är att utveckla verksamheten genom dina medarbetare för att skapa optimala förutsättningar för tillväxt. Samtidigt frigör du tid för CEO som renodlat kan fokusera på strategiska frågeställningar, försäljning och affärsutveckling.

I denna breda roll kommer du leda och fördela arbetet inom olika delar av verksamheten. Du arbetar kontinuerligt med att utveckla arbetsprocesser och skapa en passionerad företagskultur baserad på stolthet, arbetsglädje och engagemang. Dina medarbetare är företagets viktigaste tillgång och därför kommer du även i fortsättningen lägga mycket kraft på personalutveckling och att kommunicera målsättningar samt att skapa laganda.

Du säkerställer att marknadsföring, försäljning och produktutveckling går hand i hand för att stärka premiumpositionen på marknaden. I rollen kommer du initiera, driva och följa upp utvecklingsprojekt inom olika delar av verksamheten. Du rapportera till CEO.

Vi tror du har erfarenhet av att utveckla en verksamhet i tillväxt på en internationell spelplan. Försäljnings- och marknadsfrågor ligger dig varmt om hjärtat och kanske har du jobbat med premiumkoncept i en annan bransch. Helhetsansvar för personal och ekonomi har varit naturliga inslag i dina tidigare roller.

Du har erfarenhet av att förhandla och har en förståelse för inköp och logistikflöden. Tidigare har du även bevisat din förmåga att driva projekt, skapa struktur, och utveckla processer under stark tillväxt. Digitalisering har varit ett tydligt inslag i din bakgrund.

Som person är du en nyfiken, analytisk och lösningsorienterad entreprenör med ett modernt situationsanpassat ledarskap. Genom delaktighet och drivkraft hos medarbetarna skapar ni resultat varje dag. Affärsmässighet och förmågan att kunna navigera rätt bland trender samt att se verksamheten utifrån kundens perspektiv är nödvändiga egenskaper för att lyckas. Du är en hjälpsam och prestigelös lagspelare som har en stark önskan att få ta helhetsansvaret för företagets tillväxtresa.

Har du rätt inställning och drivkraft för att anta utmaningen? Då ser vi fram emot din ansökan senast den 28/2. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 och Carin Mossberger 0701–460 390.

Varmt välkommen med din ansökan!