Customer Success Manager

Byhmgard AB startades av en grupp entreprenörer som brinner för energifrågor. I en komplex värld av fossila energiberoenden vill vi visa marknaden ett alternativ: hållbara energilösningar. Vi står inför ett paradigmskifte där gamla produktionssätt fasas ut till förmån för ny hållbar energi. För att lyckas med omställningen till hållbara energikällor på ett tryggt sätt, tror vi att kunskap, säkerhet och långsiktighet är viktigare än kortsiktiga vinstintressen. Byhmgard’s kontor ligger i västra Sverige men vi erbjuder installation av kompletta lösningar för solenergi, batterilager och elbilsinfrastruktur i hela landet. Byhmgard är medlem i branschorganisationen Svensk Solenergi. Vår ambition är att påskynda omställningen till hållbar elkraft. För mer information se: www.byhmgard.com

Nu söker vi en driven Customer Success Manager

Är du en driven, serviceinriktad och strukturerad person med ett intresse för framtida enegilösningar? Vi kan erbjuda en kommunikativ och varierande roll i gränssnittet mellan kund, säljare och projektledare. Din viktigaste uppgift är att vårda kundrelationerna men även att stödja dina kollegor inom försäljning och projektledning administrativt.

Du kommer hantera ett flertal projekt samtidigt och säkerställa att kunder och kollegor är uppdaterade om status i projekt och försäljningsprocessen. Telefon, mejl och kundsystem är dina främsta verktyg. I arbetsuppgifterna ingår:

  • Förse potentiella kunder och externa partners och med nödvändig information i deras beslutsprocesser
  • Informera kunder om var i köp- och installationsprocessen de befinner sig och vad som är nästa steg
  • Samlar in nödvändig kundinformation efter signerat köpavtal inför projektuppstart
  • Vägleda kunder genom projekt från uppstart till avslut
  • Följa upp och supportera kunder efter projektavslut

Tidigare säljerfarenhet är en fördel men inget krav. Du trivs med kundkontakt, är nyfiken, och vill lära dig mer om hållbar energi samt processerna kring att leverera en bra lösning till kund. Du kommunicerar tydligt i både tal och skrift på svenska och engelska. Som person är du strukturerad samt har förmågan att kommunicera på ett pedagogiskt och professionellt sätt. Kunden ska känna sig trygg i sin kontakt med dig och företaget.

Byhmgard är ett ungt företag som brinner för hållbar energi. Vi är passionerade i det vi gör och har ett öppet, samarbetsinriktat och prestigelöst företagsklimat. Huvudkontoret ligger i Halmstad men det finns möjlighet att variera mellan kontors- och distansarbete efter en tids introduktion.

Byhmgard samarbeter med Nilsson & Mossberger i denna rekrytering. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460391 och Carin Mossberger.0701-460390.

Varmt välkommen med din ansökan!