Dansk-/svensktalande Innesäljare

Davpack AB är en del av TAKKT AG (2350 anställda) som är en ledande koncern inom B2B distanshandel i Europa. Davpack är ett onlinedrivet e-handelsbolag som jobbar med emballage och förpackningar till små- och medelstora företag i Sverige. Företaget är ett tillväxtbolag som etablerat sig på marknaden med växande kundbas, starka ägare och höga ambitioner för framtiden. Våra värderingar präglas av rak dialog, humor, snabba beslut och tillväxtdriv.

För mer information om företaget se: www.davpack.se

Nu söker vi en dansk-/svensktalande innesäljare

Vill du vara med på en tillväxtresa i ett lag med starkt driv och höga ambitioner? Vi söker en kollega som talar och skriver både danska och svenska flytande. Primära arbetsuppgifter är innesäljsrelaterade. Men i ett litet bolag hjälps vi åt med de flesta arbetsuppgifterna för att utveckla bolaget och leverera kundnöjdhet utöver det vanliga. Davpacks ”varför” och kontentan av hur vi arbetar är: Genom maxat engagemang och ärlighet skapar vi lösningar snabbt och enkelt. Detta genomsyrar vårt arbetsklimat och driver bolaget framåt med nöjda kunder, utveckling och förändring.

Vi präglas av:

  • Stort eget ansvar
  • Högt kundfokus
  • Ärlig rak kommunikation
  • Lösningsorientering

Idag finns Davpack inte i Danmark men ambitionen finns för framtiden (Finns i Sverige, England, Tyskland och Österrike). Jobbet innebär kundkontakter både inkommande och utgående via telefon, mail och chat. Vidare innebär det även offertarbete, sortimentsutveckling, leverantörsdialog, framtida översättningar till danska etc. Vi erbjuder en tjänst där du får ta del av allt ifrån marknadsföring, inköp, logistik, ekonomi, kundtjänst och självklart försäljning.

Är du intresserad av en utmaning som innesäljare för ett av Halmstads trevligaste företag? Vi ser fram emot din ansökan senast den 26/2. Tjänsten är placerad i Halmstad. För mer information kontaktar du Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.