Digital Marknadschef

Sedan mitten av 90-talet har HomeMaids medarbetare hjälpt tusentals kunder till en renare, mer trivsam vardag genom att serva med hemstädning, företagsstädning, fastighetsstäd, fönsterputs och mycket mer. Detta är den enkla, tydliga idé på vilken HomeMaid grundades 1997: Att göra vardagen lättare för sina kunder. Det visade sig snabbt vara ett framgångskoncept. Sedan 2000 ligger huvudkontoret i Halmstad, men HomeMaid finns idag från Skåne i söder till Sundsvall i norr. Bolaget är börsnoterat sedan november 2005. Som medlem i Almegas branschorganisation för hushållsnära tjänster driver vi frågan om försäkringar, pensionsavtal och trygghet på arbetet. Vi har självklart kollektivavtal och bygger tillsammans med våra ca 1200 medarbetare en bra värderingsstyrd arbetsplats med visionen Bättre tillsammans. Läs gärna mer på: www.homemaid.se

 

Med placering i Halmstad söker vi nu en Digital Marknadschef

Vill du vara med och bygga varumärke, företag och bransch? Vi söker en driven person med erfarenhet av marknadsföring, helst inom konsumenttjänster.

Hos HomeMaid får du en självständig roll med ansvar för vår varumärkeskommunikation. Tjänsten har ett tydligt fokus på de digitala kanalerna. I din roll samarbetar du internt med dina kollegor samt med externa partners såsom kommunikations-, digital- och webbyrå. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Kommunikation och marknadsföring i traditionella och digitala kanaler
  • Kravställning och förhandling mot externa samarbetspartners
  • Digitalisering av kundresan och konverteringsoptimering
  • Driva och vidareutveckla bolagets kommunikation i sociala kanaler
  • Skapa content för b.la. webb, sociala medier, e-postmarknadsföring och fysisk reklam

Vi tror du har några års erfarenhet av en liknande roll samt har en högre utbildning inom kommunikation och marknadsföring. Du är en van affärssystemanvändare och är digital i ditt arbetssätt. Kompetenser vi är särskilt intresserade av:

  • Kunskap inom affärsdrivande digital kommunikation
  • Erfarenheter som kravställare mot externa samarbetspartners
  • Erfarenhet av leadsgenerering, influenser marketing och optimering av kundkommunikation
  • Utmärkta språkkunskaper i svenska

Som person är du driven och resultatorienterad, det är för dig en självklarhet att nå och helst överträffa uppsatta mål. Du är kreativ men dina absoluta styrkor är analys, kommunikation och engagemang. För att trivas bör du känna att värderingar såsom pålitlig, engagerad, driven, inkluderande och glädjespridande överensstämmer med dina.

Vi kan erbjuda en bred och utvecklande ledarroll i ett tillväxtbolag med stort fokus på personalens välbefinnande. Förutom att bli en del av ett företag i en tillväxtbransch, med härliga kollegor får du möjligheten till flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag och en hel del svettiga träningspass. Tjänsten är placerad på HomeMaids mysiga huvudkontor i centrala Halmstad.

I denna rekrytering samarbetar HomeMaid med Nilsson & Mossberger. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!