Digital Marknadsförare

Northway Partner AB grundades i Hamstad 2017 och är ett distributionsföretag med tydligt fokus på tillväxt och marknadsutveckling. Vi är en exklusiv distributör för SketchUp i Norden och är stolta partners till ChaosGroup och Laubwerk. Vårt löfte är att erbjuda proaktiv service och support till vårt nätverk av värdeskapande återförsäljare. Samtliga av våra återförsäljare är auktoriserade. De har god produktkännedom och är pålitliga partners för slutanvändare i Norden. För mer information se: www.northwaypartner.com

Nu söker vi en Digital Marknadsförare

Vi söker en kreativ och strukturerad marknadsförare som vill vara med och skapa fortsatt tillväxt på den nordiska marknaden. Du kommer ta ägandeskap för företagets planerade marknadsaktiviteter med ett tydligt fokus på digital marknadsföring och annonsering av 3D moduleringsverktyg.

Det blir din uppgift att säkerställa partnetnätverkets digitala närvaro på webben och i sociala medier. Du skapar innehåll samt koordinerar aktiviteter, kampanjer och produktlanseringar tillsammans med marknadsansvariga i partnernätverket. Utbildning av återförsäljare i produktnyheter ingår i tjänsten.

Tjänsten omfattar också analytiska delar där du utifrån kunders beteende och önskemål anpassar marknadsföringen för större genomslag. En viktig del i ditt arbete är leadsgenerering. Tillsammans med ditt team hanterar du även andra säljfrämjande aktiviteter, du rapporterar till VD.

Förmodligen är du redan, eller vill utvecklas till, expert på extern kommunikation. Du har goda kunskaper inom digital marknadsföring, marketing automation och Google Analytics. I en tidigare roll har du haft det samlade greppet om marknadsföringen i flera digitala kanaler. Du har skapat innehåll och har goda kunskaper i Adobe Creative Cloud. Erfarenhet av 3D modellering är en fördel.

Vi tror du har en utbildning inom marknadsföring eller motsvarande. I denna tjänst kommer relevant arbetslivserfarenhet värderas högt. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Certifiering inom Google Analytics och Google Ads är en fördel.

Som person har du en positiv grundinställning och bidrar med kreativa idéer. Du bygger relationer- och nätverk och förstår vikten av integritet och pålitlighet för att skapa effektiva samarbeten. God organisationsförmåga och en medvetenhet om deadlines är egenskaper vi söker.

Vi kan erbjuda en fri men ansvarsfull roll inom digital marknadsföring av avancerade 3D mjukvaror. Vi ser fram emot din ansökan senast den 16/5. Har du frågor kring tjänsten tveka inte att höra av dig till Andreas Nilsson 0701-460391 eller Carin Mossberger 0701-460390. Tjänsten är placerad i Halmstad.