Digitala Specialister (Tillsatta)

 

Gerdmans Inredningar AB är ett företag inom distanshandel av arbetsplatsinredning till kontor, lager och industri. Vi har en stark tro på utveckling av våra kunder och medarbetare genom hög service, rätt kvalitet och ett stort engagemang och ser digitaliseringen som en möjliggörare. Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och vi har försäljningskontor i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG och är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen beräknas till ca 320 MSK. För information om företaget se www.gerdmans.se

Vi söker Digitala Specialister mot den danska-, finska- och norska marknaden.

Vi söker framtida digitala specialister med fokus att optimera vår marknadsföring i Norge, Danmark och Finland. Målet är att du tillsammans med ditt team på plats i Markaryd skapar genomslagskraft och kostnadseffektivitet på de lokala marknaderna mot den danska-, finska- och norska marknaden.

Du kommer att skapa textinnehåll för produkter och marknadsmateriel samt lokala nyhetsbrev och sociala medier. Konkurrent- och marknadsanalys är viktiga delar av tjänsten tillsammans med identifiering av möjligheter för förbättrad sökranking (SEO).

Du säkerställer sökbarheten i texter, skapar länkar och styr kunder mot rätt landningssidor. Dina rekommendationer ligger till grund för utvecklingen av hemsidan, sökmotormarknadsföringen och den organiska optimeringen. Optimering av investeringar av SEM –kampanjer sker kontinuerligt. Uppföljning av kampanjer sker månadsvis.

Det vi söker är framförallt en skribent med mycket goda kunskaper i det norska, danska eller finska språket. Erfarenhet av digital marknadsföring (SEM, SEO, nyhetsbrev, sociala medier, pr/content) är önskvärt tillsammans med kunskaper i webanalysverktyg. Förståelse kring HTML, CSS och JavaScript utveckling är en klar fördel.

Som person har du en fallenhet och ett intresse för att skriva texter. Goda skriftliga kunskaper i något av de efterfrågade språken är en förutsättning för att lyckas. Du är analytisk, noggrann och engagerad och vill växa tillsammans med ett företag som strävar mot att ligga i framkant när det gäller digital marknadsföring.

Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Skriv tydligt i din ansökan vilket språk du kan. Möjlig placeringsort är Markaryd eller vid respektive lokalkontor i Nivå i Danmark, Espo i Finland eller Sandvika i Norge. För mer information om tjänsten kontaktar du Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

Ansök nu