Distributionschef

Hafa Bathroom Group AB bildades 2006 efter att Hafa AB förvärvat Westerbergs Badrum. Hafa Bathroom group är en av Nordens största badrumskoncerner med en nettoomsättning på 268 miljoner SEK år 2012 och totalt 136 anställda. Företaget ska arbeta aktivt med att stärka sina varumärken och dess position på marknaden. Hafa Bathroom Group AB har huvudkontor i Halmstad och är verksamt med dotterbolag i Norden samt bedriver exportverksamhet via agenter. Företaget ägs av börsnoterade Ratos AB. För mer information om företaget se www.hafabg.com

Rekrytering Avslutad

Med placering i Halmstad söker vi nu en:

Distributionschef

Du leder och fördelar arbetet samt utvecklar personalen på din avdelning samt har det ekonomiska ansvaret för verksamheten. Tillsammans med ditt team bidrar du till ökad effektivitet och enkelhet i lagerflöden samt i in- och utleveranser. Du mäter verksamheten, arbetar med ständiga förbättringar och utveckling av affärssystemet. Ansvara för bolagets fastigheter att fastighetsägaren följer drifts- och underhållsåtagandena ingår även i tjänsten. Du rapporterar till Supply Chain Director samt har personalansvar för Distributionscentrets medarbetare.

Vi söker en erfaren ledare gärna med relevant eftergymnasial utbildning. Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter i minst 5 år och har vana av ekonomisk styrning mot budget och olika mätetal inom logistik och lager. Har du erfarenhet av plocklager så är det en fördel. Då du arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du behärskar engelska i tal och skrift.

För att lyckas i din roll är det viktigt att du är kommunikativ och har en förmåga att skapa engagemang. Du är handlingskraftig och får saker att hända. Du är också duktig på att motivera och inspirera dina medarbetare till självständigt driv. Vidare krävs att du är lyhörd och har en förmåga att hitta lösningar. Som person är du prestigelös och det är naturligt för dig att hjälpa dina kollegor med de operativa arbetsuppgifterna och hjälpa till där det behövs.

Är du intresserad av kontinuerlig utveckling och personalledningen inom logistik/lager? Då kan vi erbjuda en intressant utmaning i en rörlig bransch. Vi ser fram emot din ansökan senast den 5/8-13 märkt ”Distibutionschef, Hafa BG”. Ansökan skickar du till info@enoem.se  Vid frågor kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701- 460 391.