Distriktsansvarig Säljare

Swea Rör & Stål AB startade sin verksamhet i Halmstad 2001 som ett led i Biancogruppens expansion. Sedan starten har bolaget haft en stark tillväxt med huvudkontor och lager i Halmstad, försäljningskontor i Örnsköldsvik samt etablerade samarbeten med valsverk runt om i världen. Vår organisation genomsyras av ett servicetänkande och vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt EN 1090. Miljöfokuset är stort på Swea Rör & Stål där vi hela tiden strävar efter att ligga i framkant. Vi är idag 36 medarbetare och omsätter 280 miljoner. För mer info se: www.swearor.se

Nu söker vi en Distriktsansvarig Säljare

Är du duktig på att bygga långsiktiga kundrelationer och skapa resultat? Vi kan erbjuda variation och frihet under ansvar.

Rollen kommer innebära eget budget- och resultatansvar för ditt distrikt och du planerar till stor del dina dagar självständigt. I arbetsuppgifterna ingår att förvalta och utveckla befintlig kundstock och erbjuda dem förstklassig service samt bearbeta nya kunder inom distriktet. I tjänsten sköter du hela försäljningsprocessen från förfrågan, kontraktsförhandling till avslut.

I de administrativa delarna av rollen såsom framtagning av offerter och hantering av order samarbetar du tätt med ditt innesäljarteam. Du erbjuds därmed stark support i ditt dagliga arbete.

Vi tror du har erfarenhet av försäljning med resultatansvar. Erfarenhet från stålbranschen är en klar fördel. Du har lägst gymnasiekompetens men vi ser gärna att du har en kommersiell eftergymnasial utbildning. Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du ambitiös, noggrann och ansvarsfull. Du trivs i mötet med människor och uppskattar den variation som erbjuds i en utåtriktad roll. Du tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och värdesätter en samarbetsinriktad och hjälpsam företagskultur med tydligt kundfokus.

Vi kan erbjuda en utmaning med ansvar och variation i ett stabilt och trivsamt företag. Vi ser fram emot din ansökan snarast, intervjun sker löpande. Tjänsten är placerad i Halmstad. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460391 på Nilsson & Mossberger.

Välkommen med din ansökan!