Driven B2B Säljare

Kopernicus är specialister på innovativ teknik, design och produkter som kretsar kring solenergi. Sedan starten 2012 har vi minskat energiförbrukningen för mer än 1000 hushåll, lantbruk och bostadsföreningar med marknadsledande solcellsanläggningar av högsta kvalitet. För mer information om företaget se:www.kopernicus.se

Driven B2B Säljare till Vetlanda

Vi söker en B2B säljare med placering i Vetlanda. Förmodligen arbetar du i en senior försäljningsroll idag med ansvar för större projekt eller konton. Du har börjat fundera på nästa steg i din karriär och väntar på att rätt utmaning ska dyka upp. Vi tror du brinner för att alltid hitta de bästa lösningarna för kunden, för oss och för miljön. Nu får du chansen att få växa tillsammans med oss, i en av världens mest spännande branscher!

Vad kommer du att göra?

Du kommer få en nyckelroll i säljorganisationen med din inriktning mot B2B kunder. Vi arbetar i dag med kunder såsom MP bolagen i regionen. I arbetsuppgifterna ingår att bedriva och ansvara för att bygga långsiktiga relationer med våra största kunder, samt i projektform driva säljprocesser framåt. Framtagning av offerter, Avtalsförhandlingar och kontraktsskrivning ingår som naturliga inslag i tjänsten. Du kommer fokusera på B2B kunder i hela Jönköping Län med utgångspunkt från Vetlanda.

Vem är du?

Som person är du den som vågar ta första steget och skapar förändring. Du ser ditt arbete och samarbetet med dina kollegor som en möjlighet att göra just det, såväl som en chans att lämna ett positivt avtryck på din omgivning. Att göra affärer är det roligaste du vet och du drivs av att skapa långsiktiga relationer och resultat. För dig är det viktigt att verka i en dynamisk miljö i en växande bransch.

Vi ser gärna att du har:

  • teknisk högskoleutbildning gärna inom el/bygg eller motsvarande
  • dokumenterad erfarenhet av B2B-sälj med goda resultat
  • erfarenhet av att hålla professionella presentationer
  • ett allmänt tekniskt intresse samt byggtekniska baskunskap
  • god förhandlings- och kontraktsvana
  • goda kunskaper i både svenska och engelska
  • kunskap och intresse av solceller och solcellsbranschen är fördel

Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Är du intresserad kan vi erbjuda en nyckelposition i ett stabilt och trivsamt företag i en snabbt växande framtidsbransch. Vi ser fram emot din ansökan senast den 12 januari. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460390 eller Andreas Nilsson 0701-460391.