Driven Controller

Under snart 25 år har Ensolution genomfört mer är 3 000 projekt i fler än 200 av Sveriges 290 kommuner. Vi är ca 40 konsulter på tre olika kontor i Göteborg, Stockholm och Halmstad. Vi har olika bakgrunder såsom ekonomer, jurister, ingenjörer och enhets- och verksamhetschefer. Under åren har vi utvecklat egna verktyg, metoder och modeller för att analysera och utveckla olika verksamheter. Vår styrka är konsulternas gedigna verksamhetskunskap inom offentlig sektor. ”Genom verksamhetskunskap och engagemang skapar vi samhällsnytta”. För mer information om företaget se: www.ensolution.se

Vill du bidra med din kompetens inom kommunal verksamhet?

Ensolution hjälper Sveriges kommuner att få resurserna att räcka till. Detta gör vi genom att synliggöra brister, identifiera möjligheter och föreslå lösningar med utgångspunkt i individens behov.Ensolutions skräddarsydda mjukvaror och tjänster hjälper kommunala verksamheter att göra arbetet mer verkningsfullt. Vi planerar för framtida behov, utvärderar och jämför utfall med ett stort antal andra kommuner i Sveriges alla län. Våra underlag hjälper kommunerna att fatta välgrundade beslut och göra bättre prioriteringar för hur resurserna ska fördelas och användas mer effektivt.

I rollen som konsult analysera du ekonomiska och statistiska data och levererar beslutsunderlag till våra kommunala kunder. Uppdragen genomförs ofta i projektform. Du arbetar ofta tillsammans med dina kollegor i projekten vilket skapar dynamik och utveckling. Tack vare vårt breda erbjudande får du kontinuerligt nya utmaningar och ökad kunskap. Du kommer utvecklas både som person och i din yrkesroll.

Din profil

  • Erfarenhet som controller inom offentlig verksamhet
  • Högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande
  • God process- och systemförståelse
  • Goda kunskaper i svenska och MS Excel
  • Erfarenhet av projektledning, meriterande

Att arbeta som konsult på Ensolution kräver driv, nyfikenhet och lösningsorientering. Hos Ensolution får du en viktig funktion från första dagen och du möter en arbetskultur där gemenskap värderas lika högt som den individuella prestationen. Din förmåga att skapa goda relationer och skapa förtroende är avgörande för att nå framgång som konsult.

Vi söker dig som vill fortsätta göra samhällsnytta i en ny roll, med stora möjligheter till personlig utveckling. Med tillgång till Ensolutions interna kompetensutveckling, tillgång till Ensolution GO – personalvård på hög nivå (2: a plats 2023 – Great Place to Work!) har du alltid en arbetsgivare som står bakom dig!

I denna rekrytering samarbetar Ensolution med Nilsson & Mossberger. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Ensolution har uppdrag i hela landetoch det kan förekomma övernattningar.

Varmt välkommen med din ansökan!