Driven Ekonom med finansieringsinriktning

Phoniro Systems AB är ett snabbt växande företag som levererar systemlösningar för kvalitetssäkring, verksamhetsstöd och säkerhet inom vård och omsorg på den skandinaviska marknaden. Exempel på sådana lösningar är larmsystem för äldreboenden och digitala nyckelhanteringssystem för hemtjänsten. Med utgångspunkt från den demografiska utvecklingen som skapar en stor samhällsutmaning under kommande år arbetar vi med en tydlig vision: Våra system och lösningar skall möjliggöra en värdigare och tryggare ålderdom för fler. Vi är idag 60 anställda och vårt huvudkontor är i Halmstad. www.phoniro.se

Till Halmstad söker vi en driven ekonom med finansieringsinriktning

Det blir din uppgift att strategiskt säkerställa finansieringen under företagets snabba tillväxt.  Företagsvärdering och eventuella förvärv ingår i rollen. Du kommer vara den person som kommunicerar ekonomisk information mot finansiärer, investerare och andra intressenter.

Analys och uppföljning utgör viktiga delar av tjänsten samt att effektivisera interna ekonomiprocesser. Du definierar nyckeltal, skapar rutiner för analys och uppföljning samt utvecklar användningen av ett nytt affärssystem. Du samarbetar med övriga ekonomifunktioner och rapporterar till ekonomichefen. Tjänsten är placerad i Halmstad.

Förmodligen har du en kvalificerad ekonomitjänst idag. För att lyckas tror vi det krävs hög kompetens inom finansiering samt erfarenhet av affärssystem. Du har ekonomexamen, helst inom finansiering. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska. Har du arbetat i en koncern tidigare är det en fördel.

Som person är du analytisk, strategisk och utvecklingsinriktad. I relation till externa intressenter kommer din förmåga att kunna kommunicera tydligt och trovärdigt vara avgörande för att lyckas i rollen. Högt arbetstempo och dynamiken i tillväxtföretag är stimulerar dig. Du har ett brinnande intresse för företagsekonomi, finansiering och utveckling.

Vill du spela en viktig roll i företagets tillväxt och utveckling?  Vi kan erbjuda en intressant tjänst med utvecklingsmöjligheter. Har du frågor kring tjänsten tala med Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. För att söka tjänsten skicka din ansökan märkt ”Ekonom Phoniro” till info@enoem.se. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande dock senast den 24/8-2014.