Driven Exportsäljare

KLE startades 1990 och har lett utvecklingen mot nya belysningsprodukter och arbetar idag med många av de större internationella tillverkarna av arbetsfordon. KLE erbjuder marknadens bredaste och mest moderna program av arbetsstrålkastare. Sedan 2002 ingår vi i en internationell grupp – the TYRI Alliance – med produktion i både Europa och USA. 2011 uppgick omsättningen i KLE till 74 mkr och vi är idag 30 anställda. Målsättningen är att öka sortimentet snabbare än någon annan. För mer information om företaget se: www.kle.se 

Rekrytering avslutad

Med placering i Göteborg söker vi nu en Driven Exportsäljare

Det blir din huvuduppgift att skapa långsiktiga kundrelationer på den europeiska marknaden. Personen vi söker kommer i första hand ansvara för att bygga upp försäljningen i Tyskland. Målet är att snabbt börja bearbeta de kontakter som finns och skapa affärer men även bearbeta ny kunder.

I ett nästa steg kommer du spela en central roll i företagets etablering av ett försäljningskontor på den nya marknaden. På sikt kan tjänsten utvecklas till en chefsbefattning och om förutsättningarna finns stationering utomlands. Du kommer arbeta självständigt men med stöd av vår utvecklingssida och rapporterar direkt till VD. Tjänsten kommer att innebära frekventa resor.

Vi tror du har gedigen erfarenhet av relationsskapande försäljning och en teknisk utbildningsbakgrund, gärna inom elektronik. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och för att lyckas krävs en utpräglad förmåga att självständigt, analysera, definiera och arbeta mot mål. Personen vi söker är samtidigt utåtriktad och lyhörd. Tjänsten kräver goda kunskaper i Tyska och Engelska. Dina drivkrafter är nyfikenhet, ett stort teknikintresse och ett brinnande intresse för affärer.

Vill du spela en viktig roll i vår framtida expansion?  Då kan vi erbjuda en spännande utmaning i ett företag som leder utvecklingen i branschen. Känner du igen dig ser vi fram emot din ansökan märkt ”Exportsäljare KLE” senast den 3/1-2013. Skicka din ansökan till info@enoem.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.