Driven Exportsäljare på nya marknader

KLE startades 1990 och har lett utvecklingen mot nya belysningsprodukter och arbetar idag med många av de större internationella tillverkarna av arbetsfordon. KLE erbjuder marknadens bredaste och mest moderna program av arbetsstrålkastare. Sedan 2002 ingår vi i en internationell grupp – the TYRI Alliance – med produktion i både Europa och USA. 2013 uppgick omsättningen till 74 mkr och KLE är idag 30 anställda. Målsättning är att öka sortimentet snabbare än någon annan. För mer information om företaget se: www.kle.se

Rekryteringen Avslutad

Med placering i Göteborg söker vi nu en Driven Exportsäljare på nya marknader

Målet med tjänsten är att utöka företagets kundbas på nya geografiska områden. Det blir din huvuduppgift att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter där företaget har liten eller ingen närvaro i dagsläget. Tänkbara marknader är forna Östeuropa, Asien och Afrika. Inledningsvis arbetar du med kartläggning och analyser. Med stöd av VD bedömer du sedan dess potential och hur bearbetningen ska ske.

Personen vi söker kommer spela en central roll i företagets exportsatsning på nya marknader. Du bearbetar självständigt nya affärskontakter och rapporterar direkt till VD. I tekniska frågor samarbetar du med utvecklingsavdelningen. Tjänsten kommer att innebära frekventa resor.

Vi tror du har gedigen erfarenhet av relationsskapande försäljning på en internationell marknad. Har du erfarenhet av arbetsfordon och/eller nyetablering är det meriterande. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och för att lyckas krävs en utpräglad förmåga att självständigt analysera, definiera och arbeta mot mål. Personen vi söker är utåtriktad, socialt säker och lyhörd. Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i engelska, behärskar du ytterligare språk är det en fördel. Dina drivkrafter är nyfikenhet, teknik och internationella affärer.

Vill du spela en viktig roll i vår framtida expansion på nya marknader?  Då kan vi erbjuda en spännande utmaning i ett företag som leder utvecklingen i branschen. Känner du igen dig ser vi fram emot din ansökan märkt ”Exportsäljare KLE” senast den 9/2. Skicka din ansökan till info@enoem.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.