Driven Försäljningschef

Morups Fönster erbjuder privatpersoner ett tryggt och professionellt fönsterbyte. Vi tar helhetsansvar och är med kunderna från rådgivning och måttagning till montering och genomgång. I dagsläget har vi 23 agenter och 50 montörer runt om i landet. Fönsterna tillverkas i egen fabrik i Falkenberg. Morups Fönster har 36 medarbetare och omsätter ca 140 miljoner kronor. För mer information om företaget se: www.morups.se

Nu söker vi en Driven Försäljningschef

Morups fönster är ett halländskt företag med lång tradition och hanterverksskicklighet. Vill du vara med och lyfta försäljningen till nya nivåer? Det blir ditt huvudansvar att utveckla försäljningen och ditt team som består av fristående agenter runt om i Sverige.

För att vidareutveckla verksamheten krävs ett samlat grepp, nya infallsvinklar och färdigheter, det är här du kommer in i bilden. En nyckel för att utveckla försäljningen är en ökad proaktivitet och en tydligare uppföljning och analys av försäljningsutfallet. Din förmåga att inspirera, utveckla och leda tror vi är en framgångsfaktor.

Du har ett antal års erfarenhet som ledare inom försäljning. Försäljning och förhandling är naturliga inslag i din vardag. Kanske är du en framgångsrik försäljningschef i en annan bransch. Troligtvis speglar ditt intresse för försäljning även din utbildningsbakgrund.

Som person är du målinriktad, strukturerad och analytisk samt noga med att följa upp. Du är drivande och coachande i din ledarstil och kan ifrågasätta och utmana dina kollegor. Din drivkraft är att nå resultat tillsammans med ditt team och att se dina medarbetare lyckas. Du rapporterar direkt till VD och sitter med i ledningsgruppen.

Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda en intressant utmaning inom ett företag under stark tillväxt. Vi ser fram emot din ansökan senast den 10/9, vi ser gärna kvinnliga sökanden. Tjänsten är placerad i Morup.

Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 och Andreas Nilsson 0701-460 391.

 

 

 

Ansök nu