Driven Inköpare

Eleiko sport AB är världens ledande leverantör av tyngdlyftningsutrustning. Sedan starten 1957 har våra produkter levererats till mer än 180 länder. Under de senaste åren har vi även etablerat oss inom gym- och fitnessbranschen i Skandinavien, där vårt koncept för funktionell styrketräning har blivit väl erkänt. Huvudkontoret är baserat i Halmstad och utöver det driver Eleiko två säljande dotterbolag i Chicago och Moskva. För mer information om företaget se www.eleikosport.com

 Med placering i Halmstad söker vi nu en Driven Inköpare

Det blir din uppgift att planera och genomföra inköp av färdiga produkter, ingående artiklar och skapa tillverkningsorder. Målet är att säkerställa pris, kvalitet och leveransprecision. En viktig del av tjänsten är att prognostisera inköpen och vidareutveckla inköpsparametrar och artikelstrukturer i MPS-systemet. Ansvaret för optimering och styrning av lagerflöden är en naturlig del av tjänsten. Leverantörerna återfinns både lokalt och utomlands vilket kommer att innebära en del resor.

Troligtvis har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från ett tillverkande företag. Du har en relevant utbildningsbakgrund på lägst gymnasienivå samt vana av att arbeta i team. Goda kunskaper i engelska är ett krav, ytterligare språk är meriterande.

Som person är du kommunikativ, har en god arbetsstruktur och samarbetsförmåga. Du driver självständigt dina arbetsuppgifter men har samtidigt många kontaktytor internt och ut mot leverantörer. Du rapporterar till inköpschefen. Förmåga att driva på, övertyga och samtidigt visa ödmjukhet är avgörande för att nå framgång. Vi värdesätter en aktiv livsstil utanför arbetet. Kanske har du ett förflutet inom idrotten.

Stämmer beskrivningen på dig kan vi erbjuda en omväxlande inköpsroll i ett familjärt och framåtsträvande företag med en utpräglad lagkänsla. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

För att söka tjänsten skickar du din ansökan märkt ”Inköpare Eleiko” senast den 12/5-13 till info@enoem.se