Driven KAM/Distriktschef Hus

Vi söker dig med starkt engagemang och känsla för färg och form

Dooria Sverige AB

Rekryteringen Avslutad

För Dooria är dörrar i första hand en inredningsdetalj, som ska ta för sig av rummet och som ska tillföra något mer, utöver en möjlighet att öppna upp eller stänga till. Dooria är en av de ledande producenterna av dörrar i Norden. Dooria har över 100 års erfarenhet av att producera dörrar med hög kvalitet. Dörrarna tillverkas på fem fabriker i Norden och huvudkontoret för försäljningen i Sverige ligger i Kungsäter c:a 30 minuter från Varberg. Doorias innerdörrar räknas till de mest exklusiva i Norden. Dörrarna säljs i första hand via återförsäljare och husproducenter. Marknadsbolaget Dooria Sverige AB har c:a 70 anställda och omsätter c:a 300 miljoner kronor. www.dooria.se

Det blir ditt ansvar att utveckla den starka positionen på marknaden inom distrikt hus. Vi tror att din förmåga att etablera, vårda och utveckla kundrelationer är avgörande för att nå önskat resultat. Förmodligen har du ett genuint intresse för hus, färg och form vilket är viktigt för att kunna påverka kundens val av produkter och vinna deras förtroende.

Gedigen säljbakgrund och förhandlingsvana ser vi som ett krav. Handlingskraft är kännetecknande för dig och du är en person som finner kreativa lösningar. Du drar nytta av din ödmjuka framtoning när du tillgodoser kundernas behov. Är du dessutom välorganiserad och självständig i ditt beslutsfattande ser vi med tillförsikt fram emot din skriftliga ansökan.

För rätt person erbjuds ett fritt arbete i ständig utveckling och förnyelse.

Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger, ENoEM Rekrytering AB på telefon: 0701-460 390. Ansökan ska skickas, märkt KAM/Distriktschef Hus, till info@enoem.se senast den 11 Juni 2009.