Driven Kvalitetstekniker

Handelshuset Rowico AB är ett familjeägt företag strax utanför Halmstad. Vi designar, marknadsför och distribuerar möbler till möbeldetaljister i Skandinavien. Vår breda kollektion består huvudsakligen av trämöbler till hemmet. Företagets kunder finns idag främst inom de nordiska länderna. Bolaget har varit etablerad sedan början av 70-talet och har ca 40 anställda. Se även vår hemsida: www.rowico.se
 
Nu söker vi en Driven Kvalitetstekniker

I rollen ansvarar du för att säkerställa en hög produktkvalitet och på ett systematiskt sätt förbättra eventuella kvalitetsbrister. Din huvudfokus kommer vara att utveckla produkternas utformning, konstruktion och emballage tillsammans med produktutvecklare och producenter.

Dagliga kvalitetskontroller, analyser av reklamationsstatistik, dokumentation av kvalitetskrav och utvärdering av leverantörer är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Rapportskrivning ingår även i tjänsten. Då leverantörerna är lokaliserade i utlandet ingår resor inom Europa men även till Asien. Du ingår i ett team av fyra personer och är placerad i Halmstad.

För att lyckas krävs en bakgrund inom kvalitet eller produktion, gärna från möbelbranschen. Har du arbetat med kvalitetssäkring på externa produktionsanläggningar är det en fördel. Erfarenhet av trä som konstruktionsmaterial är meriterande.

Vi tror du har en relevant gymnasieutbildning.  Kunskaper inom trä eller möbelsnickeri är självklart en fördel. Vi värderar praktisk erfarenhet och personliga egenskaper högre än akademiska meriter. Med tanke på de många externa kontakterna krävs goda kunskaper i Svenska och Engelska.

Som person är du principfast, har förmågan att övertyga och driva dina synpunkter. Du är läraktig och kan tillämpa nya kunskaper på ett metodiskt sett.  Du förstår vikten av att följa instruktioner och skapa rutiner samtidigt som du kan agerar affärsmässigt.

Känner du igen dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 28/2. Vid frågor kontaktar du Nilsson & Mossberger, Carin Mossberger 0701-460 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

Ansök nu