Driven Kvalitetstekniker

Handelshuset Rowico AB är ett familjeägt företag strax utanför Halmstad. Vi designar, marknadsför och distribuerar möbler med hög prisvärdhet till möbeldetaljister i Skandinavien. Vår breda kollektion består huvudsakligen av trämöbler avseende hemmiljö. Företagets kunder finns idag främst inom de nordiska länderna. Bolaget har varit etablerat sedan början av 70-talet och har ca 40 anställda. Se även vår hemsida: www.rowico.se

Rekryteringen Avslutad

Vi söker en Driven Kvalitetstekniker

I rollen ansvarar du för att säkerställa en hög produktkvalitet och på ett systematiskt sätt förbättra eventuella kvalitetsbrister. Ditt huvudfokus kommer vara att utveckla produkternas utformning, konstruktion och emballage tillsammans med produktutvecklare och producenter.

Dagliga kvalitetskontroller, analyser av reklamationsstatistik, dokumentation av kvalitetskrav och utvärdering av leverantörer är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Då leverantörerna är lokaliserade i utlandet ingår resor inom Europa men även till Asien. Du ingår i ett team av fyra personer och är placerad i Halmstad.

För att lyckas krävs en bakgrund inom kvalitet eller produktion, gärna från möbelbranschen. Har du arbetat med kvalitetssäkring på externa produktionsanläggningar är det en fördel. Erfarenhet av trä som konstruktionsmaterial är meriterande.

Vi tror du har en relevant gymnasieutbildning.  Kunskaper inom trä eller möbelsnickeri är självklart en fördel. Vi värderar praktisk erfarenhet och personliga egenskaper högre än akademiska meriter. Med tanke på de många externa kontakterna krävs goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du principfast, har förmågan att övertyga och driva dina synpunkter. Du är läraktig och kan tillämpa nya kunskaper på ett metodiskt sett.  Du förstår vikten av att följa instruktioner och skapa rutiner samtidigt som du kan agerar affärsmässigt.

Känner du igen dig? Vi ser fram emot din ansökan märkt ”Kvalitetstekniker Rowico” senast den 7/6. Ansökan skickar du till info@enoem.se. Har du frågor ring Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.