Driven medarbetare inom leveranslogistik och biladministration

 

FordStore BilMånsson är en av landets snabbast växande Fordhandlare och vi jobbar enbart med Ford. Företaget är sedan 2014 en av 8 stycken certifierade FordStore och en av Europas ledande Mustang-handlare. Vi är idag ca 45 anställda och med nuvarande årsomsättning omkring 280 MSEK. Vill du vara med och utvecklas i ett spännande företag? FordStore BilMånsson är inne i en expansiv fas bl.a. genom en annonserad ny anläggning i Värnamo. För att klara detta behöver vi förstärka vårt lag! För mer information se: www.bilmansson.com 

Till Halmstad söker vi nu en Driven medarbetare inom leveranslogistik och biladministration

Vi söker dig som trivs med ett helhetsansvar för vår logistik- och leveransprocess, där du blir en viktig kugge i att säkerställa hög leveransprecision till våra kunder. Du har flera kontaktytor internt, främst försäljning, serviceverkstad och ekonomi, och motiveras av att se alla delar i leveransprocessen falla på plats.

I takt med att nu företaget expanderar till fler orter, blir din uppgift även att samordna och optimera våra lager och leveranser däremellan. Proaktivitet i planering för att minimera ledtider och öka effektiviteten i logistiken är viktigt i rollen, vilket även skapar förutsättningar för fler nya bilaffärer. Du arbetar dagligen tillsammans med vår nuvarande biladministratör och tillsammans utför ni den praktiska administrationen kring en bilaffär, från order till leverans.

Tjänsten ingår i ekonomiavdelningen, och då vissa ekonomiska uppgifter kommer ingå ser vi ditt ekonomiska synsätt som en tillgång.

Vi söker dig med ett antal års erfarenhet av logistik och/eller administration och som älskar ditt arbete. Du har god datorvana, uttrycker dig väl i tal och skrift och har lägst gymnasiekompetens. Som person har du god överblick och struktur, samt är effektiv utan att kompromissa med kvaliteten. För att lyckas i tjänsten är du även självgående, prestigelös och vi tror att din positiva inställning gör dig uppskattad bland dina kollegor.

I våra fräscha lokaler på Flygstaden arbetar vi i en inspirerande och välkomnande miljö, med högt tempo där du ges möjlighet att göra skillnad! Vill du bli en av oss?

Vi ser fram emot Din ansökan snarast, urval sker löpande. Vid frågor kontaktar Du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Ansök nu