Driven projektresurs inom Dynamics AX

AB Skandiatransport är ett av de ledande företagen i Sverige inom billogistik. Företaget finns representerat med anläggningar i Halmstad (HK), Göteborg, Malmö och Södertälje. AB Skandiatransport erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom billogistik, verkstad och lokalanspassning av nyanlända fordon från många biltillverkare och kunder är generalagenter samt återförsäljare. Vid årsskiftet fusionerades Autolink, Dansk Motortransport, Scandinavian Motortransport och Skandiatransport. Det gemensamma företaget driver verksamheter i Danmark, Norge och Sverige med en sammanlagd omsättning på cirka 2 miljarder SEK och 750 anställda.

Till Halmstad söker vi nu en driven projektresurs inom Dynamics AX 2012

Efter en introduktion av verksamheten och dess processer kommer du stödja organisationen och ingå som resurs i diverse projekt rörande uppgradering och utvecklingen av affärssystemet. En viktig del av arbetet är att vara behjälplig inom olika projekt där du bistår med dina kunskaper inom MS Dynamics AX 2012. Oftast kommer du verka som projektmedlem men på sikt även som delprojektledare. Rollen har många kontaktytor och det finns stora möjligheter att utvecklas genom att lära sig andra applikationer kopplade till transporterna. Resor kan ingå.

Goda kunskaper inom MS Dynamics AX 2012 är ett starkt önskemål samt några års erfarenhet av arbetsuppgifter kopplade till affärssystemet och verksamhetens processer. Uppdateringar eller byten av system är förmodligen arbetsuppgifter du varit delaktig i tidigare. Erfarenhet av projektarbete och problemlösning är meriterande. En relevant utbildning inom IT, ekonomi eller logistik är tänkbar för att lyckas i rollen. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person trivs du att arbeta i projektform, är kommunikativ och samarbetsinriktad. Förändringar ser du som utmaningar och möjligheter till förbättringar. Du har en positiv inställning och en god pedagogisk förmåga. För oss är det viktigt att du kan se helheten och hur olika delar hänger samman och påverkar varandra i ett system.

Företaget och billogiskbranschen befinner sig i en utmananande tillväxtfas. Möjlig placeringsort är Malmö, Halmstad eller Göteborg.

Är du driven inom MS Dynamics AX 2012 och vill dela med dig av dina kunskaper? Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Ansök nu