Driven Säljare

Linson grundades 1993 av entreprenören Lasse Lindström och företaget har successivt utvecklats från att vara ledande leverantör av teknik till trav och galoppbanor i Norden till att också leverera upplevelseteknik till alla typer av evenemang inom sport, spel och nöje i Sverige. Linson finns i Åled utanför Halmstad och bidrar med teknik som skapar trygga och stora upplevelser för arrangörer, utövare, besökare och sponsorer. Med insikt, engagemang och kompetens balanserar företaget trygghet med innovation och tar de ansvar från tanke till upplevelse. För mer information se: www.linson.se

Nu söker vi en Driven Säljare

Drivs du av att bygga relationer och skapa resultat? Vi kan erbjuda en spännande resa inom en av Sveriges snabbast växande sporter. Linson har utvecklat ett innovativt koncept riktat mot aktörer inom Padelsporten. Konceptet förstärker och förenklar helhetsupplevelsen för utövaren, skapar en effektiv marknadsföringsplattform och ökar intäkterna för hallen.

Det blir din uppgift att aktivt söka upp och bearbeta aktörerna bakom befintliga och planerade padelhallar. Du presenterar konceptet och driver därefter hela säljprocessen fram till avslut. För att hitta rätt lösning för kunden kan du tryggt luta dig mot Linsons tekniska expertis genom hela säljprocessen.

Personen vi söker är tydligt målinriktad och drivs av att skapa affärsrelationer. Förmodligen har du ett starkt idrottsintresse. Är du aktiv inom Padel idag och har ett nätverk är det en fördel. Troligtvis har du några års erfarenhet inom försäljning på fältet med goda resultat. Du vet hur viktigt det är att lyssna, återkomma och visa ett personligt engagemang för att lyckas. Du trivs i centrum och håller inspirerande presentationer.

För att nå framgång krävs struktur och förmågan att hantera flera projekt samtidigt samt en stark vilja att nå resultat. Ditt driv och fokus har kanske utvecklats under din egen idrottskarriär och du ser redan nu potentialen i konceptet.

Låter detta som en intressant utmaning ser vi fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460391 och Carin Mossberger 0701-460390.