Driven Säljare

Qiwio är ett snabbväxande video Tech bolag baserat i Halmstad. Qiwio bygger interaktiva e-handelslösningar som hjälper eCommerce företag över hela världen. Idag är huvudfokus mode- och möbelbranschen. Qiwio hjälper sina kunder att öka sin försäljning genom innovativa digitala lösningar via video. Med en knapptryckning direkt i videon leds kunden in till den specifika produkten som kunden vill köpa vilket enkelt skapar merförsäljning. För mer information om företaget se: www.qiwio.com

Med placering i Halmstad söker vi nu en Driven Säljare

Har du förmågan och motivationen att driva säljprocessen från potentiell kund till avslut?

Vi kan erbjuda en självständig roll där du inledningsvis kontaktar potentiella kunder för att identifiera deras intresse. Du driver säljprocessen genom möten, telefonsamtal och mejl hela vägen fram till avslut. Presentationer tillsammans med nätverksaktiviteter och konferenser utgör viktiga delar av jobbet.

Vi tror du är en målmedveten person som har ett antal års dokumenterad säljerfarenhet. Troligtvis har du jobbat med korta säljcykler och trivs med variation och ett högt tempo. Erfarenhet från eCommerce företag är en klar fördel. Du är en digital person som väljer den effektivaste metoden för att nå resultat.

Rollen kräver god kommunikations- och anpassningsförmåga och du behärskar både svenska och engelska. Du har lägst gymnasiekompetens och vill utveckla dina styrkor inom försäljning.

Personen vi söker är duktig på att bygga relationer och har ett tydligt kundfokus. Eftersom du till stor del sätter din egen agenda behöver du vara en duktig och flexibel organisatör. Du har förmågan att planera och kan samtidigt kommunicera med personer på olika organisationsnivåer. Du drivs av resultat och trivs med ett högt tempo.

Är du intresserad av en digital säljutmaning där du till stor del disponerar din egen tid? Vi kan erbjuda en öppen, kreativ och utvecklande företagskultur där du ständigt får lära dig nya saker och möta kunder som vill effektivisera sin försäljningsprocess. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.

Välkommen med din ansökan!