Driven Säljare

Tata Steel ingår i Tata Group, en snabbväxande global företagsgrupp med 580 000 anställda och verksamheter i mer än 100 länder på alla världsdelar. Tata Group är aktivt i 7 av de största industrisektorerna – råvaror, teknik, IT, energi, konsulttjänster, konsumentprodukter och kemikalier. Ståldivisionen är ett av världens största stålbolag. Tata Steel´s produkter och kompetens bidrar aktivt till en hållbar utveckling. Tata Steel är en av de ledande aktörerna på den nordiska marknaden. Vi rekryterar nu fler kompetenta personer för att fortsätta expansionen som syftar till att erbjuda nordisk industri en ännu bättre service och fler innovativa stålprodukter. För mer information se: www.tatasteeleurope.com

Till Halmstad söker vi nu en Driven Säljare

Vi söker dig med ett starkt intresse för försäljning, förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer och se nya affärsmöjligheter. Du arbetar självständigt men är en del av ett försäljningsteam. Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet av kvalificerad försäljning ute hos kunder med goda resultat. Du kan också komma ifrån en inköpsroll inom tillverkningsindustrin.

Det är meriterande om du är en person som är fast besluten att nå längre än de flesta andra och har siktet inställt på större ansvar och högre befattningar.

Affärsmässighet, resultat- och kundfokus är kännetecknande för dig tillsammans med struktur och analysförmåga. Du har erfarenhet av förhandlingar och har ett starkt intresse för teknik och affärer.

Vi värderar affärssinne och kommersiellt tänkande högre än specifik erfarenhet från stålbranschen. Erfarenhet från tillverkningsindustrin är en fördel.

Vi är i ett expansivt läge vilket innebär tillväxt, förändring och för rätt person stora utvecklingsmöjligheter på sikt i Tata Steel koncernen. Goda kunskaper i svenska är ett krav, goda kunskaper inom engelska är meriterande.

För mer information om tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan märkt ” Driven Säljare” snarast.

 

 

Ansök nu