Drivna Säljare Malmö

AddMobile är ett företag som arbetar med att ta fram appar för Business to Business tillämpningar. Vi tar fram lösningar för smartphones t.ex. iPhone, iPad och Android som hjälper våra kunder att effektivisera sin verksamhet, t.ex. med GPS positionering och andra mobila affärsfunktioner. Bland våra kunder hittar du några av Sveriges största företag. AddMobile är ett entreprenörsföretag som arbetar på en marknad som befinner sig i ständig förändring och tillväxt. Vi är ett kreativt företag som karakteriseras av korta beslutsvägar med positiva människor i en inspirerande arbetsmiljö. Läs mer om oss på www.addmobile.se .

Med placering i Malmö söker vi drivna säljare

Älskar du att göra affärer? AddMobile är inne i ett expansivt skede och söker därför hungriga och drivna säljare som vill vara med och bryta ny mark genom att sälja några av marknadens modernaste Business to Business appar till företag.

Det blir din huvuduppgift att skapa nya kundrelationer. Du driver självständigt hela försäljningsprocessen från bokning av kundbesök, behovsanalys, presentation, offert, fram till avslut. Företagets marknad är väldefinierad och dokumenterad i företagets CRM -system. Distriktet omfattar hela den svenska marknaden vilket kommer innebära vissa resor.

Initialt arbetar du med paketerade lösningar, men med mer erfarenhet ökar komplexiteten och kundanpassningen i de lösningar du tar fram åt kunden.

Vi tror du arbetar framgångsrikt med försäljning av komplexa lösningar idag. Din utbildningsbakgrund är av mindre betydelse så länge du har förmågan att lära, analysera och agera professionellt. Som person har du en fallenhet för att få kontakt med människor och öppna nya dörrar. För att lyckas krävs förmågan att lyssna och på ett pedagogiskt sätt kunna tydliggöra kundens behov. Din drivkraft är att göra affärer och du har en utpräglad fingertoppskänsla för avslut.

Känner du igen dig? Är du en av de personer som vill växa tillsammans med AddMobile? Vi kan erbjuda en kreativ, positiv och dynamisk miljö där endast din egen förmåga begränsar.

AddMobile grundades 2004 och har bl.a. blivit utnämnt till Gasellföretag av Dagens Industri. Företaget har sitt huvudkontor i World Trade Center i Västra Hamnen i Malmö och finns även i Karlskrona och Indien.

Vid frågor kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. För att söka tjänsten skickar du din ansökan märkt ”säljare addMobile” till info@enoem.se  senast den 7/10-12.