Drivna säljare

Json säljer ett mycket brett sortiment av arbetskläder och personligt skydd samt profil- och presentreklam. Kombinationen av yrkeskläder och profilprodukter är stark och har många fördelar för kunden. Här har Json mångårig erfarenhet och är en av marknadens största privatägda aktörer. Json är ett familjeföretag från Gnosjö och finns idag med butiker, kontor, lager och utställningar i Gnosjö, Gislaved, Halmstad, Göteborg, Helsingborg, Ängelholm, Värnamo och Växjö. De levererar idag till kunder över hela Europa. www.jsonhandels.se

Rekryteringen avslutad

Json expanderar och söker drivna säljare till Göteborgsområdet.

Det blir din huvudsakliga uppgift att etablera nya kundrelationer i Göteborgsområdet. Som säljare spenderas den största delen av din tid på fältet. Förutom ett attraktivt produktsortiment har du en bred tjänsteportfölj kopplat till produkterna att sälja. Vassa säljstöds- och uppföljningsverktyg underlättar din planering och prioritering. Du bokar och genomför dina egna kundbesök samt ansvarar kundaktiviteter och produktutbildningar. Du agerar självständigt under eget budgetansvar och rapporterar till försäljningschefen.

 Du har erfarenhet av försäljning och har gymnasiekompetens samt goda kunskaper i engelska. Vi tror att det är en fördel om du har arbetat i en bransch där kundanpassning, kvalitet och trender är viktiga delar i kundens beslutsprocess. Kanske har du erfarenhet från konfektionsbranschen.

 För att lyckas i rollen krävs en stark drivkraft av att skapa resultat samt en tydlig systematik i hur arbetsdagen disponeras. Som person har du lätt att skapa kontakt med människor. Du har förmågan utifrån kundens förväntningar skapa ett behov och komma till avslut. Samtidigt underhåller och utvecklar du relationen du skapat.

 Är du driven och strukturerad samt har en känsla för kvalitet och kundservice kan vi erbjuda en utmaning i en ung och dynamisk företagskultur. Vi ser fram emot din ansökan senast den 8/6 -12 märkt ”säljare Json”. Skicka din ansökan till info@enoem.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.