Drivna Utesäljare

Deco Systems AS grundades 2003 och har sitt kontor och lager i Sandefjord, Norge. Deco Systems är leverantör av lister, rosetter, stuckatur, pelare, listfria lösningar för fönster och fasaddekoration för bostads- och projektmarknaden. Deco Systems hjälper till att lösa utmaningarna inom byggbranschen genom att använda material som är lätt att hantera, lätt att använda och som tål tuffa påfrestningar. Alla produkter är tillverkade i polystyren (XPS) eller polyuretan (PU), vilket gör att de tål fukt, är lätta att hantera och uppfyller hårda miljökrav. Idag används Deco Systems produkter till allt från småhus till stora kontors- och lägenhetsprojekt. Fler och fler människor upptäcker fördelarna med produkterna från Deco Systems. För mer information om företaget se: www.decosystem.no

Nu söker vi Drivna Utesäljare mot Butik inom färg/byggfackhandel eller Byggprojekt

Har du utpräglad känsla för inredning eller en bakgrund som snickare? Trivs du med ett självständigt arbete, försäljningsansvar och kundkontakt där du möter skickliga yrkespersoner med högt ställda förväntningar kring produktkvalitet, kunskap och service?

Beroende på din erfarenhet och dina intressen finns spännande utmaningar för dig som vill vara med och utveckla den svenska marknaden. Deco Systems tror på innovativa produkter i stabila och hållbara material. Arbetsklimatet präglas av kunskap och nära samarbeten.

Är ditt intresseområde inredning, färg och form? Då tror vi du kommer trivas med att bearbeta nya och utveckla befintliga återförsäljare inom färgfackhandeln och byggfackhandeln. I denna roll utvecklar du återförsäljarens erbjudande mot slutkund genom produktutbildning, butikexponering och kundevent. Tillsammans skapar ni inspirerande inredningskoncept där företagets produkter kombineras med andra delar av återförsäljarens sortiment. Rollen kräver kreativitet och trendkänslighet kombinerat med affärssinne, förmågan att skapa goda relationer och säljande miljöer.

Är du snickare med kunskaper om vad som krävs för att nå ett perfekt slutresultat? Då kan vi erbjuda en du annan inriktning. Ditt fokus är att bearbeta byggprojekt så som nybyggnationer eller större renoveringar. Förmodligen har du gedigna praktiska kunskaper inom olika arbetsmoment samt erfarenhet av att arbeta med byggprojekt/entreprenader. För att lyckas är timingen viktig och ha en känsla för när det är rätt tillfälle att bearbeta projektkunden. Viktiga delar av tjänsten är att utbilda befintliga kunder inom sortiment och fördelar kring produkterna.

Oavsett din huvudinriktning kan vi erbjuda dig ett självständigt arbete under eget ansvar. Du planerar självständigt dina dagar och rapporterar direkt till företagets VD. Ni för kontinuerlig en dialog för att utveckla dig och dina affärer.

Låter det intressant kan vi erbjuda dig en spännande och utvecklande tillväxtresa tillsammans med trevliga och kunniga kollegor. Resor ingår i tjänsterna och vi tro det är en fördel om du bor i västra Sverige. Samtliga nyanställda hos oss börjar sin anställning med 1 månads introduktion på huvudkontoret i Sandefjord i Norge för att lära känna både produkterna och sina nya kollegor. Deco Systems satsar mycket på sin personal och kommer att varva personalevent mellan Norge och Sverige.

Frågor kring tjänsterna och företaget besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460391. Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 1/10, urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!