Ekonom

Fastighetsstaden är ett familjeföretag som växer och är idag en av Halmstads största fastighetsägare. Vår företagsidé är att vara det lokala bolaget med det större bolagets resurser. Fastighetsstaden äger, förvaltar och utvecklar väl underhållna fastigheter och erbjuder sina kunder en förstklassig service. Vi arbetar strategiskt med hållbarhetsfrågor. Som utvecklare och ägare av fastigheter kan vi göra skillnad och bidra till samhället i stort. Idag äger och förvaltar Fastighetsstaden 350 lägenheter och 200 lokaler i Halmstad med omnejd. För mer information om företaget se: www.fastighetsstaden.se

Med placering i Halmstad söker vi nu en Ekonom

Är du en social, strukturerad och ansvarstagande person som trivs med kundkontakter? Nu söker vi en prestigelös ekonom som gillar att ta ansvar! Du kommer vara en viktig del av ett team på 10 personer som har roligt tillsammans och arbetar aktivt för att utveckla och öka vårt fastighetsbestånd. Din huvuduppgift är att sköta det löpande ekonomiarbetet för Fastighetsstadens olika bolag.

I arbetsuppgifterna ingår löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra samt fakturakontroll och betalningar. Moms- och skattedeklarationer ingår i tjänsten tillsammans med sammanställningar och likviditetsrapportering. Du har ett nära samarbete med dina kollegor och företagets revisor.

En viktig del i arbetet är hyresavisering och underhåll av registerinformation. Du kommer även att ha viss kundkontakt och vid behov besvara inkommande samtal. Du hjälper kunder med deras frågor och ser till att de får den hjälp de behöver.

Troligtvis har du några års erfarenhet av en liknande tjänst. Har du erfarenhet av fastighetsbranschen är det en fördel. Vi ser gärna att du som söker har högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande kunskaper. Du är van vid att arbeta i olika datasystem och Officepaketet.

Du gillar att jobba med siffror, är nyfiken och vill utvecklas. Som person är du självgående och uppskattar ett varierat arbetsinnehåll. Du trivs både enskilt och i grupp. Egenskaper vi letar efter är struktur, noggrannhet och pålitlighet. För att trivas i rollen drivs du av att få ansvar, samarbeta och att ha kontakt med kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Är du intresserad av en varierad ansvarstjänst i ett framgångsrikt fastighetsbolag? Vi erbjuder en utvecklande roll där du får de förutsättningar du behöver för att lyckas. Har du frågor kring tjänsten tveka inte att höra av dig till Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!