Ekonom med faktureringsansvar

HomeMaid AB (publ) är ett rikstäckande företag inom hemservicebranschen med fokus på hushållsnära tjänster. HomeMaid arbetar med ett genomarbetat hemservicekoncept och har idag störst geografisk spridning i Sverige och finns på 14 orter samt är noterat på AktieTorget. HomeMaid har ca 800 anställda omsätter ca 180 MSEK. Marknaden växer stadigt och HomeMaid befinner sin i en offensiv utvecklingsfas. För mer information om företaget se www.homemaid.se

Rekrytering avslutad

Till huvudkontoret i halmstad söker vi nu en ekonom med faktureringsansvar

Du kommer ta ansvar för faktureringen vilket kräver ständig kommunikation med filialerna samt intern samordning. Pris- och lönsamhetsanalyser är en viktig del av arbetet som även ligger till grund för de avtal som träffas med kunder. Vid prissättning och prisjustering kommer du ta stort ansvar. Kundmätningar och kontakten med samarbetspartners ingår likaså. Med din kunskap om intäktssidan kommer du vara ett bollplank åt ekonomichefen.

Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt har en god ekonomisk förståelse. Troligtvis har du ekonomisk utbildningsbakgrund på högskolenivå eller motsvarande. Vi värderar din erfarenhet högre än din utbildning.

Som person är du självgående, kritisk och utvecklingsinriktad. Du är analytiskt, kommunikativ och trivs bäst i en dynamisk organisation där det händer mycket och arbetsinnehållet varierar. För att lyckas i rollen krävs engagemang, en känsla för service samt en prestigelös attityd.

För mer information om tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391. Vi ser fram emot din ansökan senast den 6/1-2013. Din ansökan, märkt ”Ekonom fakturering”, skickar du till: info@enoem.se