Ekonom med kompetens inom affärssystem

Nord365 Gruppen arbetar sedan 2016 med export och importhandel mellan nordiska marknaden och Kina. Bland våra samarbetspartners finns några av Sveriges största livsmedelsföretag samt kinesiska giganter som Alibaba och Xiaomi Group. De huvudsakliga produktområden som vi är verksamma inom är baby- och mödravård, hälsa och skönhet, skyddsutrustning och konsumentelektronik.

Med lokal närvaro på de båda världsdelarna och ett stort affärsnätverk hanterar vi dagligen varor och tjänster till svenska och kinesiska konsumenter men även till större företag. Förutom import- och exporthandel hanterar vi även transportlogistik, lagerhållning, marknadsföring, försäljning och kundservice. På kontoret och lagret i Halmstad är vi idag ca 20 personer och i Kina är vi ca 35 anställda. Vi utvecklar våra tjänster och funktioner kontinuerligt och behöver nu förstärkning på vår ekonomiavdelning i en spännande och utvecklande roll. www.nord365.se

Nu söker vi en Ekonom med kompetens inom affärssystem

Är du intresserad av internationell handel, affärssystemutveckling och ekonomiprocesser? Som ett led i bolagets fortsatta utveckling läggs nu kraft på att skapa förutsättningar för att möta den starka tillväxten.

Nu söker vi dig som drivs av att arbeta i en dynamisk och mångkulturell miljö. Du har ett starkt engagemang och en fallenhet för ekonomi, process- och affärsystemutveckling.

Hos Nord365 kommer du bli djupt involverad i bolagets redovisning och optimeringen av de ekonomiska flödena i affärssystemet. Du kommer samarbeta i tvärfunktionella arbetsgrupper och tillsammans med skickliga konsulter. I rollen kommer du ansvara för, utveckla och optimera följande ekonomiprocesser:

  • Inköp
  • Orderhantering
  • Betalningar
  • Kund- och leverantörsfordringar
  • Likviditets- och budgetplanering
  • Lageroptimering, saldo och flöden
  • Finansiella rapporter och analyser

Vi tror du har erfarenhet av en kvalificerad tjänst inom ekonomi och redovisning. Tidigare har du haft en framträdande roll i samband med utvecklingen av processer och affärssystem. Specifik erfarenhet av Dynamics 365 Business Central skapar goda förutsättningar för att lyckas i rollen. En bakgrund inom internationell handel är fördel för att förstå verksamheten.

Du har troligtvis en högre utbildning inom redovisning, finans eller matematik. Tjänsten kräver goda kunskaper i engelska, då delar av organisationen sitter i Kina. Kunskaper i Mandarin är en fördel.

Som person är du analytisk, noggrann och duktig på att lösa problem. Du är affärsmässig och ser helheten i en verksamhet. De många internationella kontaktytorna, både internt och externt, ställer höga krav på din kommunikativa förmåga och flexibilitet.

Vi kan erbjuda dig en dynamisk arbetsmiljö där innovation och personlig utveckling värderas högt. Du kommer växa tillsammans med bolaget dina och passionerade kollegor. Nord365 främjar innovation och personlig tillväxt.

I denna rekrytering samarbetar Nord365 med Nilsson & Mossberger. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 och Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!