Ekonom med kundfokus

Montania har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och medelstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs-, och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se:www.montania.se

Till Halmstad söker vi nu ekonom med kundfokus

Är du positiv, trivs med kundkontakt och kan grunderna i företagsekonomi? Då kan vi erbjuda en utvecklande utmaning för dig som är nyfiken och vill ta nästa steg i ditt yrkesliv.

Efter en introduktionstid tillsammans med våra kundservicemedarbetare kommer du med tiden få ta ett större eget ansvar för att ta emot, administrera och följa upp kundärenden kring våra affärssystem samt ge support. Du trivs med att arbeta i team och löser oftast kundärenden i samråd med dina kollegor och med stöd av en kunskapsdatabas.

Vi tror du är en nyfiken ekonom som söker dit första ”riktiga” ekonomijobb efter gymnasiet. Du har ett intresse för ekonomi och vill vidareutveckla din kompetens inom ekonomi och affärssystem. Vi sätter värde på din nyfikenhet och din vilja att lära dig nya saker. Som person trivs du med många kontaktytor både internt och ut mot kunderna. Ordningsam och hjälpsam är egenskaper som stämmer in på dig.

Låter det spännande så kan vi erbjuda dig variation, kundkontakt och utmaningar i ett mindre företag med en lärande kultur och familjär stämning. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Har du frågor kring tjänsten eller företaget är du välkommen att kontakta Andreas Nilsson 0701–460391 eller Carin Mossberger 0701–460390.