Ekonomer, interim

I mer än 20 år har Ensolution arbetat med över 200 kommuner i Sverige. Över 3 000 genomförda projekt har gett oss ovärderliga erfarenheter. Under åren har vi utvecklat egna verktyg, metoder och modeller för att analysera och utveckla olika verksamheter. Vår styrka är konsulternas gedigna verksamhetskunskap inom offentlig sektor. ”Genom verksamhetskunskap och engagemang skapar vi samhällsnytta”. För mer information om företaget se: www.ensolution.se

Nu söker vi Ekonomer med känsla för kommunal ekonomi

Vi är i början på något nytt – vi vill tillsammans med dig bygga upp Sveriges starkaste Interims verksamhet inom kommunal ekonomi och ledningsfunktioner.

Ensolution söker dig som vill fortsätta göra samhällsnytta i en ny roll, med stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer ha möjlighet att testa chefsroller, specialistroller inom interim och även ha möjlighet att verka som managementkonsult inom Ensolutions breda tjänsteportfölj.

Du kommer ha tillgång till Ensolutions interna kompetensutveckling, tillgång till Ensolution GO – personalvård på hög nivå (2: a plats 2023 – Great Place to Work!) och du har en arbetsgivare som alltid står bakom dig!

Hos oss kommer du ha möjlighet att utvecklas både personligen och yrkesmässigt. Det är inte ovanligt att flera kollegor, med olika kompetenser, jobbar tillsammans hos en kund. Du kommer ställas inför prövningar i olika möjliga och omöjliga situationer och tillsammans kommer vi att lösa det!

Din Profil

  • 3–5 års erfarenhet från kommunal, regional eller statlig verksamhet,
  • Erfarenhet från roller som verksamhets-/förvaltningsekonom, Controller eller liknande
  • Förståelse för ekonomiska processer såsom budgetarbete, redovisning och bokslutsarbete
  • Förståelse för verksamhetssystem.
  • Kunskaper i MS Excel
  • Högskoleutbildning med examen inom ekonomi, eller motsvarande
  • Goda kunskaper i svenska språket
  • Erfarenhet från projektarbete är meriterande
  • Körkort B

Som person är du en nyfiken problemlösare med ett strukturerat arbetssätt. Med lyhördhet och förmågan att smälta in i olika sammanhang bygger du förtroende och goda relationer.

Ensolution har kontor i Halmstad, Göteborg och Stockholm. Vi genomför uppdrag i hela landet så beroende på bostadsort kan övernattningar ingå i rollen. Bor du inte i närheten av våra kontor, inga problem, vad ser du själv för möjligheter där du bor?

Vi söker konsulter att fastanställa men är också öppna för att projektanställa.

Har du ett starkt intresse för kommunal ekonomi och ditt hjärta klappar för att göra samhällsnytta – välkommen med din ansökan!

Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.