Ekonomiansvarig

Frigadon AB utvecklar, tillverkar och marknadsför miljövänliga kylaggregat och tillhörande utrustningar i nyckelfärdigt utförande till professionella användare världen över. Egen konstruktion och tillverkning av kyl- och elsystem samt egen plåttillverkning ger oss flexibilitet och kontroll över slutprodukten. Frigadon ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Halmstad är vi ca 40 anställda. Vi interagerar med miljön och kunder med genom innovation genom naturliga köldmedia. För mer information se: www.frigadon.se www.arneg.it

Nu söker vi en Ekonomiansvarig med placering i Halmstad

Har du ett starkt intresse för utveckling, ekonomi och ekonomiprocesser?

Vi söker dig med ett stort intresse för ekonomi som vill vara med och utveckla ekonomifunktionen och företaget inför framtiden. Vi kan erbjuda en varierad roll i en spännande och expansiv fas. Du kommer utgöra en viktig del i den framtida utvecklingen av företaget.

Arbetsuppgifterna omfattar månads- och årsbokslut men även operativa uppgifter såsom bokföring, lön och fakturering. Till de mer strategiska uppgifterna hör utveckling av rutiner och processer, ekonomiska analyser och uppföljning av nyckeltal. I den öppna och platta organisationen har du har ett tätt samarbete med VD och övriga nyckelpersoner på företaget.

Vi tror du har ett antal års erfarenhet av en liknande tjänst i ett tillverkande företag. Du har en ekonomisk utbildning, gärna på högskolenivå. Du är en van affärssystemanvändare och ser möjligheterna med ett effektivt systemutnyttjande.

Som person är du flexibel, utvecklingsinriktad och analytisk. Samtidigt kräver rollen noggrannhet, affärsmässighet och viljan att ta ansvar. För att passa in i organisationen värdesätter vi en positiv, prestigelös samt samarbetsinriktad inställning.

Stämmer detta in på dig kommer du att trivas hos oss.

För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701-460390. Vi ser fram emot din ansökan snarast urval sker löpnade.