Ekonomiansvarig

Petterssons Miljöåkeri AB har rötter från 1940-talet och har arbetat en stor del av den tiden med avfall och återvinning. Vi vill hellre vara en partner än bara en vanlig leverantör och vi gillar långsiktiga samarbeten. Tillsammans med våra kunder och uppdragsgivare skapar vi lösningar med hög kvalitet och service för både ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbart och gott resultat. För mer information om företaget se: www.petterssonsmiljo.se

Med placering i Halmstad söker vi nu en Ekonomiansvarig

Är du intresserad av en bred ekonomiroll inom ett familjärt företag med jordnära värderingar? Vi kan erbjuda en utvecklingsinriktad tjänst i en positiv miljö med ett tydligt kund- och miljöfokus.

Du kommer få ansvaret för att driva och utveckla ekonomifunktionen. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen. Arbetsuppgifterna omfattar löpnade bokföring, månadsbokslut samt moms och skattedeklarationer. Du är behjälplig i årsbokslutsarbetet tillsammans med revisorn.

I den breda rollen driver du även utvecklingen av arbetsprocesser och rutiner inom dina områden. Uppföljning, kalkylering och analyser ingår som naturliga delar i den strategiska utvecklingen av bolaget. Du kommer arbeta nära ledningen och nyckelpersoner. Uppgifter relaterade till företagets fastighet ingår likaså.

Vi tror du har ett antal års erfarenhet av en kvalificerad ekonomiroll, god datorvana och ett intresse inom system- och digitalisering. Branscherfarenhet kan vara en fördel.

Du har en högskoleutbildning i ekonomi med relevant inriktning eller motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet. Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning.

Som person är du affärsmässig och drivs av att förbättra och utveckla. Du är trygg i dina kunskaper, är självgående och ansvarstagande. För att passa in och lyckas i rollen krävs en kombination av samarbetsförmåga, en prestigelös attityd och noggrannhet.

Känner du igen dig i beskrivningen? -då kan vi erbjuda en intressant ekonomiroll med variation och bredd i arbetsuppgifterna. Har du frågor kring tjänsten tveka inte att höra av dig till Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.

Varmt välkommen med din ansökan!