Ekonomiansvarig

Byhmgard AB startades av en grupp entreprenörer som brinner för energifrågor. I en komplex värld av fossila energiberoenden vill vi visa marknaden ett alternativ: hållbara energilösningar. Vi står inför ett paradigmskifte där gamla produktionssätt fasas ut till förmån för ny hållbar energi. För att lyckas med omställningen till hållbara energikällor på ett tryggt sätt, tror vi att kunskap, säkerhet och långsiktighet är viktigare än kortsiktiga vinstintressen. Byhmgard’s kontor ligger i västra Sverige men vi erbjuder installation av kompletta lösningar för solenergi, batterilager och elbilsinfrastruktur i hela landet. Byhmgard är medlem i branschorganisationen Svensk Solenergi. Vår ambition är att påskynda omställningen till hållbar elkraft. För mer information se: www.byhmgard.com

Nu söker vi en Ekonomiansvarig

Har du ett starkt intresse för ekonomi, utveckling, och processer?

Vi söker dig som vill vara med och utveckla ekonomifunktionen. Byhmgard befinner sig i en kraftig tillväxt och vi kan erbjuda en varierad roll i en spännande fas. Du kommer utgöra en viktig del i den framtida utvecklingen av företaget. I dagläget innebär tjänsten ingen personalansvar men det kan bli aktuellt längre fram i takt med att bolaget växer.

Arbetsuppgifterna omfattar månads- och årsbokslut, likviditetsanalyser samt operativa uppgifter såsom bokföring, lön och fakturering. Skattedeklarationer och moms ingår också i rollen tillsammans med kontakter med revisor och myndigheter.

Till de strategiska uppgifterna hör utveckling av rutiner och processer, ekonomiska analyser och uppföljning av nyckeltal. I den öppna och platta organisationen har du har ett tätt samarbete med VD och övriga nyckelpersoner på företaget.

Vi tror du har ett antal års erfarenhet av en liknande tjänst. Branscherfarenhet är meriterande men inget krav. Du har en ekonomisk utbildning, gärna på högskolenivå. Du är en van affärssystemanvändare och ser möjligheterna med ett effektivt systemutnyttjande.

Som person är du flexibel, utvecklingsinriktad och analytisk. Samtidigt kräver rollen noggrannhet, affärsmässighet och viljan att ta ansvar. För att passa in i organisationen värdesätter vi en positiv, prestigelös samt samarbetsinriktad inställning.

I denna rekrytering samarbetar Byhmgard med Nilsson & Mossberger. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 och Carin Mossberger.0701-460 390. Tjänsten är placerad i Halmstad.

Varmt välkommen med din ansökan!