Ekonomiansvarig

NORDIC door AB är ett expansivt företag grundat 1992. Vi tillverkar, säljer, installerar och servar industriportar till kunder och återförsäljare inom ett flertal olika branscher och länder. Huvudkontor med produktion och försäljning finns i Halmstad där vi idag är 22 anställda. För mer information om företaget se: www.nordicdoor.se

Med placering i Halmstad söker vi nu en Ekonomiansvarig

Är du intresserad av en bred och omväxlande ekonomiroll på ett marknadsledande tillverkningsföretag? Rollen innehåller även vissa operativa inköpsuppgifter. Då nuvarande ekonomiansvarig ska gå i pension söker vi dig som kan axla och utveckla ekonomifunktionen på företaget.

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Löpande bokföring
  • Fakturering, kund- och leverantörsreskontra
  • In- och utbetalningar samt kravhantering
  • Moms, arbetsgivaravgift och skattedeklaration
  • Månads- och årsbokslut
  • Myndighetsrapportering
  • Analys och kostnadsuppföljning
  • Operativt inköp, orderläggning och leveransbevakning

Vi tror du har ett antal års erfarenhet av en bred ekonomiroll i ett mindre tillverkande företag. Du har goda kunskaper inom bokföring och redovisning samt är en van affärssystemanvändare.

I dina tidigare roller har du varit ansvarig för rutiner samt att lagar och regler efterlevs. Det är en fördel om du är kunnig i Excel samt har erfarenhet av ekonomiska analyser och processutveckling. Inköpserfarenhet är meriterande.

Du har en relevant ekonomiutbildning gärna från högskolan eller motsvarande. Rollen kräver goda kunskaper i engelska och svenska.

Som person är du noggrann, strukturerad och har förmågan att arbeta självständigt. Du är kommunikativ, samarbetsinriktad och trivs med tempot i ett växande företag. Vi värdesätter att du är prestigelös men samtidigt affärsmässig och att du kommer med initiativ till förbättringar i det dagliga arbetet.

Känner du igen dig? I denna rekrytering samarbetar Nordic Door med Nilsson & Mossberger Har du frågor kring tjänsten tveka inte att höra av dig till Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!