Ekonomiansvarig

 

Kenneths Bygg AB är ett byggföretag beläget i Torup i Hylte kommun. Vi är verksamma i Halmstad och Hylte med omnejd, vilket gör oss till ett lokalt företag. Vi har lång erfarenhet inom byggbranschen, allt ifrån nybyggnation till renovering. Idag sysselsätter företaget ca 30 personer och omsätter ca 60 miljoner kr. Våra kunder är i huvudsak fastighetsbolag, industrier, kommuner, försäkringsbolag och privatpersoner. För mer information se: www.kennethsbygg.se

Nu söker vi en Ekonomiansvarig

Vi söker dig som vill ta hand om ekonomifunktionen och vidareutveckla tjänsten inför framtiden! Vi kan erbjuda en varierad roll med stor frihet under ansvar i ett välmående och familjärt byggföretag. Beroende på vad du har för erfarenhet och intresse utöver dina ekonomikunskaper kan arbetsuppgifter såsom avtal, kalkylering inom bygg eller digital marknadsföring ingå.

Arbetsuppgifterna omfattar löpnade ekonomiuppgifter som bokföring, lön och fakturering men även mer strategiska uppgifter. Hit hör utveckling av rutiner och processer, ekonomiska analyser, projektkalkylering samt att agera bollplank åt VD. Månadsboklust ingår och har du även tagit ansvar för årsboksluten är det en merit.

Vi tror du har ett antal års erfarenhet av en liknande tjänst i ett mindre bolag. Du har en ekonomisk utbildning gärna på högskolenivå. Erfarenhet från byggbranschen ser vi som en fördel.

Som person är du proaktiv, utvecklingsinriktad och flexibel. Samtidigt kräver rollen noggrannhet, affärsmässighet och ett stort ansvarstagande. För att passa in värdesätter vi en positiv, prestigelös samt hjälpsam inställning.

Är du intresserad kan vi erbjuda en nyckelposition roll i ett stabilt och trivsamt företag. Vi ser fram emot din ansökan senast den 27/12. Du kommer sitta i en den nya, moderna  anläggningen i Torup.Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.

Ansök nu