Ekonomiansvarig med Controllerinriktning

Robatech är en ledande global tillverkare och innovatör av smält- och kallimssystemför olika industriella applikationer. Kärnområdet är en effektiv och exakt appliceringsteknik för industriell limning. Robatech har levererat högkvalitativ utrustning för limapplicering samt service sedan 1975. Företaget är representerat i mer än 70 länder med huvudkontor i Muri, Schweiz. Huvudkontoret för de nordiska länderna ligger i Halmstad. För mer information om företaget se: www.robatech.se

Vi söker en Ekonomiansvarig med Controllerinriktning

Söker du en bred och varierad ekonomiroll i en liten platt organisation och värdesätter samarbete och eget ansvar? Robatech uppfattas som en leverantör av högkvalitativa produkter och hög servicenivå. Företagskulturen och präglas av ett tydligt kundfokus.

Rollen har många kontaktytor och du kommer arbeta tillsammans med de nordiska dotterbolagen i Norge och Danmark samt moderbolaget i Schweiz. Du kommer erbjudas en central roll i företaget där du tar ansvar för ekonomifunktionen i Norden.

I de huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår:

  • Redovisningsansvar för Sverige, Norge och Danmark
  • Månads- och årsbokslut samt månadsrapportering till moderbolaget
  • Ansvar för budgetprocessen
  • Controlling, analyser, kalkylering och lageroptimering
  • Administrativ stöd åt VD och försäljningsavdelningen
  • Utveckla och effektivisera ekonomiprocesserna

Vi tror du har några år erfarenhet från en kvalificerad ekonomiroll samt ett intresse för controlling och utveckling. Troligtvis har du en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande kunskaper. Tjänsten kräver god datorvana och erfarenhet av att ha arbetat i ett affärssytem. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, samarbetsinriktad och noggrann. För att trivas krävs en prestiglös attityd och viljan att lära och utvecklas. Dina personliga egenskaper och ditt egna driv kommer vara avgörande för hur du lyckas i rollen.

Är du redo för nästa utmaning? Vi kan erbjuda dig en intressant roll i ett platt organisation med många internationella kontakter där du har stora möjligheter att utvecklas inom ekonomiområdet.

Har du frågor kring tjänsten tveka inte att höra av dig till Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701- 460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!