Ekonomiansvarig

Rekrytering Avslutad

För kunds räkning söker vi nu en Ekonomiansvarig

Det blir ditt ansvar att sköta de dagliga ekonomiska händelserna, redovisning samt den löpande bokföringen. Därtill utför du vissa ekonomiska analyser och tar ansvar för rapportering av nyckeltal. Löner är en viktig del av tjänsten. Kunskaper inom arbetsrätt är önskvärt.

Som ekonomiansvarig har du dagliga kontakter med VD samt övriga nyckelpersoner på företaget, det är du som har den ekonomiska överblicken av verksamheten. Som ekonomiansvarig ingår du i företagets ledningsgrupp. Vi tror du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från ett tillverkande företag. Du är civilekonom eller motsvarande.

Du är analytiskt lagd och tycker om att arbeta med siffror. Tjänsten kräver en god organisationsförmåga samt kunskaper om gällande regler. Som person är du även kommunikativ och samarbetsinriktad. Vi värdesätter ditt intresse för verksamheten och produkterna. En jordnära framtoning tror vi är en viktig förutsättning för att trivas och nå framgång i rollen.

Söker du en ny utmaning kan vi erbjuda en bred ekonomitjänst i ett mindre företag på bekvämt pendlingsavstånd från Varberg.  För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. För att söka tjänsten skickar du din ansökan till info@enoem.se märkt ”ekonomiansvarig” senast den 20/2.