Ekonomiassistent

MTA startade sin verksamhet i april 2010. Företagskulturen präglas av, enkla och snabba beslutsvägar samt entreprenörskap med kunden i fokus. Målsättningen för MTA var redan från start att på kort tid bli en av de större aktörerna på den halländska byggmarknaden. Verksamheten har sedan dess utökats med verksamheter i Varberg och Helsingborg och en etablering i södra Skåne är påbörjad. Företaget sysselsätter idag ca 300 medarbetare med en kompetens och ett engagemang utöver det vanliga i branschen. MTA är ett lokalt företag med tydligt fokus på arbetsglädje, enkelhet och långsiktiga relationer. För mer information om företaget se: www.mtabygg.se

MTA söker en vikarierande Ekonomiassistent

Är du en noggrann, ansvarsfull och social ekonom som trivs med att samarbeta med andra mot gemensamma mål? Vi kan erbjuda en utvecklande möjlighet i ett företag där arbetsglädje och trivsel är viktiga delar av framgångskonceptet.

I dina arbetsuppgifter ingår kund- och leverantörsreskontra samt löpande bokföring. Allmänt förekommande administrativa uppgifter för bygg- och anläggningsföretag samt fastighetsbolag ingår likaså. Du kommer också vara delaktig i bokslutsarbetet.

Vi tror du har ett antal års erfarenhet av en liknande tjänst och en ekonomisk utbildningsbakgrund på lägst gymnasienivå. Du är en van affärssystemanvändare och har goda kunskaper i Officepaketet. Branschkunskap kan vara en fördel. Körkort B är ett krav.

Som person trivs du med att jobba siffror, statistik och avstämningar. Du är självgående men samtidigt hjälpsam och serviceinriktad. Med hjälp av din initiativförmåga och goda arbetsstruktur ligger du steget före. Ditt mål är att göra ett genuint bra arbete vilket innebär att du tar stort eget ansvar och är mån om andras välbefinnande.

MTA har sedan start arbetat målmedvetet för att skapa en attraktiv arbetsmiljö och positiv företagskultur med övertygelsen om att arbetsglädje ger kostnadseffektivitet och lönsamhet. MTA har erhållit utmärkelsen som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser fem år i rad.

Tjänsten är placerad i Halmstad. Vid frågor kring tjänsten kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 25/6. Intervjuer kommer hållas under vecka 27.

För rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!