Ekonomiassistent

MTA startade sin verksamhet i april 2010. Företagskulturen präglas av enkla och snabba beslutsvägar samt entreprenörskap med kunden i fokus. Målsättningen för MTA var redan från start att på kort tid bli en av de större aktörerna på den halländska byggmarknaden. Företaget har sedan starten haft en stark tillväxt med Halland och Skåne som verksamhetsområde. Företaget har idag ca 300 medarbetare med en kompetens och ett engagemang utöver det vanliga i branschen. MTA är ett lokalt företag med tydligt fokus på arbetsglädje, enkelhet och långsiktiga relationer. För mer information om företaget se: www.mtabygg.se

MTA söker en vikarierande Ekonomiassistent

Är du en noggrann, ansvarsfull och social ekonom som trivs med att samarbeta med andra mot gemensamma mål? Vi kan erbjuda en utvecklande möjlighet i ett företag där arbetsglädje och trivsel är viktiga delar av framgångskonceptet.

I dina arbetsuppgifter ingår kund- och leverantörsreskontra samt löpande bokföring. Allmänt förekommande administrativa uppgifter för bygg- och anläggningsföretag samt fastighetsbolag ingår likaså.

Vi tror du har ett antal års erfarenhet av en liknande tjänst och en ekonomisk utbildningsbakgrund på lägst gymnasienivå. Du är en van affärssystemanvändare och har goda kunskaper i Officepaketet. Branschkunskap är inget krav men kan vara en fördel.

Som person trivs du med att jobba med siffror och avstämningar. Du är självgående men samtidigt hjälpsam och serviceinriktad. Med hjälp av din initiativförmåga och goda arbetsstruktur ligger du steget före. Ditt mål är att göra ett genuint bra arbete vilket innebär att du tar stort eget ansvar och är mån om andras välbefinnande.

MTA har sedan start arbetat målmedvetet för att skapa en attraktiv arbetsmiljö och positiv företagskultur med övertygelsen om att arbetsglädje ger kostnadseffektivitet och lönsamhet.MTA har under flera år erhållit utmärkelsen som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser.

Tjänsten är placerad i Halmstad och avser ett vikariat på ca sex månader. Vid frågor kring tjänsten kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 15/6.

Varmt välkommen med din ansökan!