Ekonomiassistent

Byhmgard AB startades av en grupp entreprenörer som brinner för energifrågor. I en komplex värld av fossila energiberoenden vill vi visa marknaden ett alternativ: hållbara energilösningar. Vi står inför ett paradigmskifte där gamla produktionssätt fasas ut till förmån för ny hållbar energi. För att lyckas med omställningen till hållbara energikällor på ett tryggt sätt, tror vi att kunskap, säkerhet och långsiktighet är viktigare än kortsiktiga vinstintressen. Byhmgard’s kontor ligger i västra Sverige men vi erbjuder installation av kompletta lösningar för solenergi, batterilager och elbilsinfrastruktur i hela landet. Byhmgard är medlem i branschorganisationen Svensk Solenergi. Vår ambition är att påskynda omställningen till hållbar elkraft. För mer information se: www.byhmgard.com

Nu söker vi en Ekonomiassistent

Är du en noggrann och samarbetsinriktad person som trivs med ekonomisk administration? Personen vi söker kommer främst sköta löpande ekonomiuppgifter och administration. På sikt finns utvecklingsmöjligheter då företaget växer kraftigt.

I arbetsuppgifterna ingår främst kund- och leverantörsreskontrahantering samt registrering av kund- och projektuppgifter i ekonomi- och projektverktyget. Adminstrativa uppgifter såsom posthantering och beställningar av förnödenheter ingår likaså. Ibland gör du enklare analyser och sammanställningar.

Vi tror du har något års erfarenhet som ekonomiassist med ansvar för löpande ekonomiuppgifter och administration. Du trivs med ett högt tempo och ett varierat arbetsinnehåll. Du är en van affärssystemanvändare. Du har lägst gymnasiekompetens inom ekonomi eller motsvarande samt goda kunskaper i engelska.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och samarbetsinriktad. Du tycker om att arbeta med siffror och trivs i rollen som ekonomiassistent.

För oss är det viktigt att du trivs i en händelserik miljö. Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor. Vi värdesätter egna iniativ till utveckling och tror du har en prestigelös framtoning.

Byhmgard samarbeter med Nilsson & Mossberger i denna rekrytering. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460391 och Carin Mossberger 0701-460390.

Varmt välkommen med din ansökan!